Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016 22:12

Τα παράπονα του Α.Ο. Μυκόνου και βολές προς τη Σύρο

Ο Α.Ο. Μυκόνου, με δημοσίευμα στην επίσημη ιστοσελίδα παραθέτει τα παράπονα που έχει η ομάδα για τη διαιτησία στο ματς Α.Ο. Σύρου - Α.Ο. Μυκόνου αλλά και για το θέμα που δημιουργήθηκε με τις ημερομηνίες ορισμού του αγώνα. 

Το σχετικό δημοσίευμα

Σε ένα ματς που είχε ξεκινήσει στραβά πριν καλά καλά αρχίσει με την άρνηση της ΕΠΣΚ να δεχθεί τα δύο δίκαια αιτήματα μας για αλλαγή μέρας και ώρας διεξαγωγής του αγώνα…χωρίς καν μπει στον κόπο να εξηγήσει το γιατί ενώ το ζητήσαμε εγγράφως, ο Α.Ο. Μυκόνου ηττήθηκε με 2-0 στο ματς με τον Α.Ο. Σύρου. 

Η ανοχή της διαιτησίας σε σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων και αντίθετα πολύ ευαίσθητη απέναντι μας σε συνδυασμό με ένα στιγμιαίο λάθος στο κέντρο της άμυνας στο 69′ ήταν αρκετό για να χαθεί ο αγώνας καθώς πέρα από το 1-0 δύο παίκτες μας αποβλήθηκαν στα επόμενα δύο λεπτά και εκεί το ματς ουσιαστικά τελείωσε. Είχε προηγηθεί και η αποβολή του γενικού αρχηγού της ομάδας Πέτρου Γιαβρούτα στο 60′ όταν διαμαρτυρήθηκε για καταφανέστατη κόκκινη που δεν δόθηκε εις βάρος του ΑΟΣ. Ο Τόμπρος στο 70′ για κάτι που είπε σε αντίπαλο, που αν δίνονταν κόκκινη σε κάθε ματς γι’αυτό…κανείς δεν θα τελείωνε το ματς με 11 παίχτες. 

Στο 72′ ο Πανέτας πάνω στα νεύρα με όσα είχαν προηγηθεί χτύπησε τον Μανουδάκη και είδε και αυτός την άγουσα για τα αποδυτήρια. Παρότι με 9 παίχτες η ομάδα μας πίεσε για την ισοφάριση. Δεν τα κατάφερε ωστόσο και σε μια αντεπίθεση δέχθηκε και δεύτερο τέρμα. Με αυτή την ήττα ουσιαστικά ο Α.Ο. Μυκόνου τέθηκε εκτός μάχης τίτλου ωστόσο όπως δήλωσε και ο κ. Παχατουρίδης «Ο Μυκόνου δεν χαρίζεται ποτέ σε κανέναν και πάντα διεκδικεί αυτό που του αναλογεί παλεύοντας όλα τα παιχνίδια». Μετά το τέλος του ματς συνέβησαν διάφορα τραγελαφικά τα οποία αναφέρθηκαν στις συνεντεύξεις των κ. Γιαβρούτα και κ. Παχατουρίδη. Την επόμενη αγωνιστική ο Α.Ο. Μυκόνου υποδέχεται το Φιλώτι.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares