Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016 20:57

«Κάστρο» η έδρα του Πανθηραϊκού που παραμένει αήττητος [vid]

Στο παιχνίδι για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ εθνικής ο Πανθηραϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον δεύτρο της βαθμολογίας Ερμή Ζωνιανών στο κατάμεστο γήπεδο των Φηρών.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις καθώς υπήρξαν πολλά λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής και πολλές διακοπές με τον Πανθηραϊκό να έχει περισσότερο την μπάλα στα πόδια αλλά να μην μπορεί να απειλήσει τον Κόλλια και τους φιλοξενούμενους να αμύνονται ψάχνοντας περισσότερο τις αντεπιθέσεις.

Ο Ερμής όμως κατάφερε στο 20ο λεπτό να προηγηθεί με γκολ από στημένη φάση, με ένα φάουλ συγκεκριμένα απ τα πλάγια της μεγάλης περιοχής η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι με τον Ανυφαντάκη ύστερα απο κόντρες να είναι αυτός που άνοιξε το σκορ και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ. Αναγκαστικές αλλαγές και για τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Μπακάλης και Πόνσε πέρασαν εκτός και στη θέση τους Φύτρος και Ζώνας αντίστοιχα ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Σκουτέλης στη θέση του τραυματία Πλουσή με τον διαιτητή να αφήνει δύο λεπτά καθυστερήσεις..

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ''μπλε'' μπήκαν δυνατά πιέζοντας τον Ερμή έχοντας πρόβλημα στην τελική πάσα και τους φιλοξενούμενους να έχουν δύο πολύ καλές στιγμές με Τοπούζη και Πασιαλή για να πάρουν μεγάλο προβάδισμα στο παιχνίδι.

Τελικά ο Πανθηραϊκός στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης θα βρει την ισοφάριση με τον Μωραΐτη να πιάνει ένα σουτ από πολύ μακριά, την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα του Ανδρεαδάκη(είχε περάσει στη θέση του Κόλλια που τραυματίστηκε).

Οι Σαντορινιοί λοιπόν παραμένουν αήττητοι στην έδρα τους και πάνε την επόμενη αγωνιστική στην Κηφισιά για να αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα. 

Γεμάτο το απουσιολόγιο του κ.Παπαματθαιάκη με μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα καθώς δεν θα ταξιδέψουν μεταξύ άλλων στην Αθήνα Κουμπαρούλης, Μκρτσιαν, και Λούκα.

Διαιτητές: Αντωνίου, Κουντουρέλης, Σπυρόπουλος

Πανθηραϊκός (Παπαματθαιάκης): Πουρής, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Μκρτσιαν, Λούκα, Σαββίδης, Μπακάλης(30' Φύτρος), Πόνσε(40' Ζώνας), Περιάλης, Γαρυφαλλόπουλος(62' Λαζαρίδης), Μωραϊτης.

Ερμής Ζωνιανών (Πετράκης): Κόλλιας(58' Ανδρεαδάκης), Ταβλαδωράκης, Πρωτογεράκης, Ανυφαντάκης, Ραπτάκης, Πουλάκης, Φαμπίνιο, Πασιαλής, Τοπούζης, Ανωγεινάκης(80' Πλουσής Δ.), Πλουσής Β.(13' Σκουτέλης)

Τα γκολ και οι δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα (περιγραφή Νίκος Ρούσσος)

Το Live Score

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares