Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 21:41

Εσπευσμένα στην Αργεντινή ο Πόνσε

Μια δυσάρεστη είδηση προέκυψε για τον ποδοσφαιριστή του Πανθηραϊκού Ντάνιελ Πόνσε. 

Όπως γίνεται γνωστό και από την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας της Σαντορίνης, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός επέστρεψε με ταξίδι-αστραπή στην πατρίδα του, καθώς η αδελφή του αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού αναφέρει:

Για την Αργεντινή αναχώρησε εσπευσμένα ο ποδοσφαιριστής του Πανθηραϊκού Ντάνι Πόνσε, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ένα συγγενικό του πρόσωπο. 

Η ανάγκη του Αργεντινού μέσου να βρεθεί άμεσα δίπλα στην οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή είναι απόλυτα σεβαστή και κατανοητή από τη διοίκηση του Σωματείου μας, αφού η υγεία είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στις ζωές όλων μας. 

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και ευχόμαστε το πρόβλημα αυτό να ξεπεραστεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα

To post του Πόνσε στο Facebook

Η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού επιβεβαιώνεται και από την έκκληση για βοήθεια από τον Πόνσε στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

"Σας παρακαλώ, χρειάζομαι επειγόντως αιμοδότες κάθε πρωί από τις 8 μέχρι τις 11 στο νοσοκομείο του Belgrano. Είναι για την αδερφή μου που νοσηλεύεται εκεί. Σας παρακαλώ, σας ικετεύω και σας ευχαριστώ πολύ. Υπόχρεος."

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση πολλών φίλων του Αργεντινού, ο οποίος με νέα ανάρτησή του πριν από λίγα λεπτά ευχαριστεί όσους έσπευσαν να βοηθήσουν, ωστόσο ζητά περαιτέρω βοήθεια από αιμοδότες.

Η συντακτική ομάδα του sportcyclades.gr εκφράζει τις ευχές της προς τον ποδοσφαιριστή του Πανθηραϊκού, για ταχεία ανάρρωση της αδερφής του.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares