Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2016 18:24

«Παλικαρίσιος» βαθμός στο Ζηρίνειο για τον Πανθηραϊκό

Παρά τις βασικές απουσίες που είχε ο Πανθηραϊκός κατάφερε να περάσει αλώβητος με την λευκή ισοπαλία μέσα από τη δύσκολη έδρα της Κηφισιάς και πλέον έφτασε τους 11 βαθμούς διατηρώντας την απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη των ομάδων που θα παλέψουν για τη σωτηρία τους.

Ρεσιτάλ Πουρή

Σε έναν αγώνα που έγινε κάτω από ψιλόβροχο και μεταδόθηκε λεπτό προς λεπτό από το S.C., οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο πρώτο μέρος και είχαν σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, με τον Πουρή να αναδεικνύεται ο ήρωας του Πανθηραϊκού.

Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Πανθηραϊκός λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ στο 37’, με τον Περιάλη να χάνει μοναδικό τετ α τετ που εξουδετέρωσε ο Γουμάγιας.

Το πρώτο μέρος έληξε με τους γηπεδούχους να έχουν ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών με μοιραίο παίκτη τον Φαρινόλα και τον Πουρή, αντίστοιχα να κάνει το δικό του ρεσιτάλ, κρατώντας τους Κυκλαδίτες  ζωντανούς στο παιχνίδι.

Το πίστεψε

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε με τον Μανόλη Παπαματθαιάκη να αλλάζει σχήμα, περνώντας στο παιχνίδι τους Παπίτσα και Γαρυφαλλόπουλο και τον Πανθηραϊκό να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Πάντως ο Πουρής που ήταν σε μεγάλη μέρα χρειάστηκε να πει ακόμα δύο φορές όχι σε ισάριθμες καλές στιγμές των γηπεδούχων, ενώ η στιγμή που λίγο έλειψε να «σημαδέψει» τον αγώνα έγινε στο 67’, όπου ο Καλαγκάνης ανέτρεψε τον Φαρινόλα με τον ρέφερι να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Πανθηραϊκό να φωνάζει ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής.

Ο Παναγιωτόπουλος που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα άουτ και έτσι διατηρήθηκε το 0-0.

Ο Πανθηραϊκός σε εκείνο το σημείο είδε τον Μανόλη Παπαματθαιάκη να αποβάλλεται από τον διαιτητή, αλλά πίστεψε στις δυνάμεις του και είδε ότι μπορεί να φύγει με κάτι καλό από το παιχνίδι, παίρνοντας τα ηνία του αγώνα. Στο 76’ ο Γαρυφαλλόπουλος γύρισε στον Φύτρο και εκείνος από πολύ κοντά έχασε μοναδική ευκαιρία, με τον γκολκίπερ της Κηφισιάς να σώζει ενστικτωδώς.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε  Πανθηραϊκό, παρά τις πολλές απουσίες να παίρνει έναν βαθμό μέσα σε μία δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή της Κηφισιάς, φτάνοντας τους 11 βαθμούς στο πρωτάθλημα, αφήνοντας πίσω τον σημερινό της αντίπαλο με 8 βαθμούς.

Εξέδρα

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον αγώνα παρακολούθησε ο πρώην τεχνικός της ομάδας και νυν της Τριγλίας Ραφήνας, Γιώργος Αρχοντάκης, όπως και οι διαιτητές μας Ζαράνης και Μουτάφης, που μαζί με τον Αρμακόλα, θα διαιτητεύσουν τον αυριανό αγώνα Ηλυσιακός – Ρόδος.

Μάλιστα στιγμές από τον συγκεκριμένο αγώνα μεταδόθηκαν ραδιοφωνικά από την ΕΡΑ Σπορ.

Διαιτητική τριάδα ήταν οι : Σφέτσιας, Τσιμπρίδης-Χηστάκος (Σάμου, Σάμου-Πειραιά)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης) Γουμάγιας, Χαλκιάς, Έσλερ, Καρακώστας, Τεγούσης, Μουσταφίδης, Παληαρούτας (22′ λ.τρ. Καρβουνιδης), Σάμιος, Φαρινόλα, Παναγιωτόπουλος (80′ Ρεντζης), Χαϊκάλης (61′ Κυριαζης).

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης) Πουρής, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Μπακάλης, Πέκα, Σαββίδης, Φύτρος, Λαζαρίδης, Ζώνας (55′ Παπίτσας), Περιάλης (59′ Γαρυφαλλόπουλος), Μωραϊτης (90+1′ Συνολάκης)

Το Live Score

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares