Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 22:54

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ με το πλαστό γκολ στη Σαντορίνη

Μια φωτογραφία - ντοκουμέντο είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με την επίμαχη φάση που έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα του Πανθηραϊκού με τον Εργοτέλη. 

Φίλος των γηπεδούχων αποθανάτισε με το κινητό του την φάση που προκάλεσε - δικαιολογημένα όπως αποδεικνύεται - τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Πανθηραϊκού.  

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ο Μπακάλης απομάκρυνε τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή, όμως ο βοηθός κ. Λεοντακιανάκος, παρόλο που βρισκόταν εκτός θέσης, "είδε" τη φάση και κατοχύρωσε το γκολ-φάντασμα υπέρ του Εργοτέλη, σώζοντας έτσι την παρτίδα για την κρητική ομάδα.

Τη φάση σχολίασε και ο παίκτης του Πανθηραϊκού που αναμειγνύεται στη φάση, Πάρης Μπακάλης, ο οποίος με δημοσίευσή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook αναφέρει: «Σαν να την πρόλαβα τελικά».. 

Θέση πήρε και ο επίσημος Πανθηραϊκός, που με ανάρτηση σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης κάνει λόγο για εφεύρεση του επόπτη: "Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Πάρης Μπακάλης απομακρύνει καθαρά τη μπάλα πριν αυτή περάσει την τελική γραμμή του τέρματος, όμως ο επόπτης κ. Κωνσταντίνος Λεοντακιανάκος, σαν άλλος "Κύρος Γρανάζης", ανακαλύπτει γκολ και χαρίζει στη φιλοξενούμενη ομάδα το βαθμό της ισοπαλίας".

Στο ντοκουμέντο λοιπόν με τον παλαιστή - διαιτητή Περράκη να τραμπουκίζει και έπειτα αν αποβάλει τον Πουρή, έρχεται να προστεθεί και αυτό το ντοκουμέντο, με τον «ανοιχτομάτη» βοηθό Λεοντακιανάκο, ο οποίος ήταν τόσο σίγουρος που με αστραπιαίες κινήσεις που θύμιζαν Γιουσέιν Μπολντ, έσπευσε να κατοχυρώσει ως γκολ αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία. Προφανώς είχε την ίδια άποψη με τον ρέφερι… «κάποιος» έπρεπε να πάρει κάτι από το παιχνίδι… Έστω και καθυστερημένα βρε αδερφέ μου!

 FFLLD.jpg

15451394_10211679225161464_151898205_n.jpg

Δείτε στο 5:55 την επίμαχη φάση 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares