Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2017 15:14

Στο « ρελαντί» 0-3 οι Νέοι της ΕΠΣ Κυκλάδων

Εύκολο έργο είχαν οι Νέοι του Γιώργου Μοστράτου που επικράτησαν εύκολα της Σάμου με 3-0 στην Ανάβυσσο. Σκόρερ για την ομάδα των Κυκλάδων οι Λιέας, Πρεβόλης και Γκιόκα.

Το ματς
Αναγνωριστικό το πρώτο δεκάλεπτο για τις δύο ομάδες στην Ανάβυσσο που έψαχναν τα πρώτα τους βήματα στον αγωνιστικό χώρο. Μετά το πρώτο τέταρτο, παρότι οι Σαμιώτες έμπαιναν πιο δυνατά στις φάσεις, οι Κυκλαδίτες κατάφεραν με πλασέ του Λιέα να ανοίξουν το σκορ και να πάρουν προβάδισμα στο 22ο λεπτό, ύστερα από ωραίο συνδυασμό του Κάνιουρα και του Πρεβόλη.

Λίγα λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου, ακυρώθηκε γκολ του Λιέα με τον βοηθό να τον υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ. Ένα λεπτό αργότερα όμως, ο Πρεβόλης μετά από κάθετη του Κωνσταντινίδη έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. 

Με πάθος και σκοπό να ξεκλειδώσουν τα αντίπαλα δίχτυα μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Σαμιώτες με τους Κυκλαδίτες αντίστοιχα να στηρίζονται στο 2-0 του πρώτου ημιχρόνου και να κινούνται σε ρηχά νερά. Μέχρι το 70’ δεν δημιουργήθηκε κάποια αξιόλογη φάση, αλλά στο 73ο λεπτό η ομάδα του Μοστράτου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Ύστερα από κούρσα και ασίστ του Πρεβόλη, ο Γκιόκα έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα του Μαρμαρά για τρίτη φορά. Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα για τις δύο ομάδες.

Συνθέσεις

ΕΠΣ Σάμου: Μαρμαράς, Ράπτης, Πλακίδας, Ζορμπάς, Χατζηανδρέου (80' Κουκούβλης), Δημητρίου, Σεχάι (65' Κατέχης), Κατζιώτης, Αμυρσώνης, Γεωργαντζιάς (50' Κουλουκιώτης), Παπαθανασίου.

Αναπληρωματικοί: Τσιμπίδης, Ελευθερόγλου, Θεοδωράκης, Παμφίλης.

ΕΠΣ Κυκλάδων: Ψύλλιας, Βαρθαλίτης, Κοτσιπετσίδης, Σεργής, Βούτσινος, Κανιούρας, Γκιόκα, Κωνσταντινίδης (55' Πρίντεζης), Λιέας (65' Κατσικαλάκκης), Πρεβόλης, Στεφανόπουλος (80' Σαρρής).

Αναπληρωματικοί: Μαρουδιάς, Μανδηλαράς, Μπομπάι, Δριμάλας.

Διαιτητής: Μανιώτης Δημήτριος
Βοηθοί: Νίκας Γεώργιος, Μπαλιάγκα Ευδοξία

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares