Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 14:09

Ολοκλήρωσαν με νίκη οι παίδες, 2-0 την Χίο

Την πολύ αξιόλογη παρουσία τους στο πρωτάθλημα προεπιλογής της ΕΠΟ ολοκλήρωσε η Μικτή Κυκλάδων στους παίδες. κερδίζοντας με 2-0 την Χίο.

Έστω χωρίς να πιάσουν απόδοση ανάλογη των προηγουμένων εμφανίσεων τους κατάφεραν με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο να πάρουν την νίκη.

Αλλωστε οι καιρικές συνθήκες και κυρίως ο δυνατός αέρας δεν επέτρεψαν να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, καθώς και η Χίος δεν μπόρεσε να γίνει επικίνδυνη και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο.

Το πρώτο μέρος κύλησε σε χαμηλούς ρυθμούς και η ομάδα μας μόνο από στημένες φάσεις προσπάθησε να σκοράρει σε κάποια διαστήματα που πίεσε.Η Χίος με κόντρα τον άνεμο παρέμενε ταμπουρωμένη στην άμυνα.

Στην επανάληψη το ματς απέκτησε πρόσθετο ενδιαφέρον καθώς οι Χιώτες κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, όμως οι Κυκλαδίτες έγιναν πιο αποτελεσματικοί και άνοιξαν το σκορ στο 56' με υπέροχο σουτ του Μανδηλαρά, που πήρε την ασταθή απόκρουση της άμυνας και σκόραρε.

Το γκολ ανέβασε την ψυχολογία των παιδιών, ο Παντελαίος στο 64' σημάδεψε το δοκάρι και στο 67' ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Λέκκας ξεγελώντας τον τερματοφύλακα.

Μέχρι την λήξη τ[ιποτε δεν άλλαξε και οι Κυκλάδες πέτυχαν την τρίτη τους νίκη σε 4 παιχνίδια καθώς ηττήθηκαν μόνο στο πρώτο παιχνίδι από τα Δωδεκάνησα.

Διαιτητές ήταν οι: Πανουτσης, Στάσης, Τριγάζης

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ: Πανταζής, Μανδηλαράς, Πάπα, Γαληνός, Κοιλιακούδης, Καράβελας, Γκούφας (73' Καλαβρός), Ξυδάκης, Παντελαίος, Λέκκας ( 74' Ρείσης), Φρέρης ( 37' λ.τ. Ευμορφόπουλος).

ΠΑΓΚΟΣ : Φρατζεσκάκης, Βαλέρης, Βαμβακούσης, Αρκουλής.

ΧΙΟΣ: Καββαδάς, Σεζένιας (68' Κλαδιάς), Ντετάι (75' Σαχίνι), Δελερές, Γιανναράς, Ντέντα, Γατζούδης ( 75' Σινάνι), Πρέλιας, Ψυχιάς, Μουντές ( 63' λ.τ. Κακούσιος),, Βάσσης-Κουτσοδόντης ( 75΄ Κρουσουλούδης).

ΠΑΓΚΟΣ: Στρουμπάκης, Πούλος

THIRA ENIGMA

SYROS YPOSTHRIKTHS RAOYZAIOS

Το Live Score

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares