Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 15:39

Έκλεισαν με ήττα στις λεπτομέρειες οι Νέοι

Δεν τα κατάφεραν οι νέοι των Κυκλάδων απέναντι στην Χίο και γνώρισαν την ήττα από την Χίο στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος προεπιλογής της ΕΠΟ.

Σε πολύ δύσκολες γηπεδικές συνθήκες με βροχή και πολύ δυνατό άνεμο, που στο πρώτο μέρος ευνοούσε τους Χιώτες, οι νέοι μας βρέθηκαν στο 18' πίσω στο σκορ με 2-0.


Στο 3' η Χίος προηγήθηκε με απροσδόκητο τρόπο. Ο Νικολόπουλος σκόραρε με φάουλ από το κέντρο του γηπέδου, αφού η μπάλα βρήκε πρώτα το οριζόντιο δοκάρι και στο 18' διπλασίασε τα τέρματα της με γωνιακό σουτ του Γεωργίτση που εκμεταλλεύθηκε αδυναμία της άμυνας να απομακρύνει.Η μείωση του σκορ στο 25' με την κοντινή προβολή του Λιέα από εξαιρετική προσπάθεια του Πρεβόλη, ανανέωσε την ψυχολογία των παιδιών που πίεσαν και έχασαν με Πρεβόλη, Κάνιουρα  και Μπομπάι ευκαιρίες να ισοφαρίσουν.

Στην επανάληψη με τον αέρα ευνοϊκό είχαμε πολύ δυνατό ξεκίνημα που ξεθύμανε μετά το 60'.

Όμως υπήρχε δυσκολία να διασπασθεί η συμπαγής άμυνα της Χίου, που κράτησε την νίκη. έστω κι αν ελάχιστα απείλησε επιθετικά. Στο τέλος τα παιδιά της Χίου πανηγύρισαν έξαλλα την επιτυχία τους.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΕΠΣ Κυκλάδων: Μανδηλαράς, Στεφανόπουλος, Κοτσιπετσίδης ( 77' Κωνσταντινίδης), Σέργης, Δριμάλας, Κάνιουρας, Μπομπάι ( 677' Σαρρής), Γκιόκα, Λιέας, Κατσικαλάκης, Πρεβόλης.

Αναπληρωματικοί: Φώσκολος, Βαρθαλίτης, Μαρουδιάς, Πρίντεζης, Βουτσίνος.

ΕΠΣ Χίου: Αργυρούδης, Τσιουκαντανάς, Τζούμας, Κλαδιάς(55' λ.τ. Λουμπαρδέας), Νικολόπουλος, Ντάνος, Μαυράκης, Μουχλής ( 81' Μελέκος), Τσάκος, Ξυλάς, Γεωργίτσης ( 77' λ/τ. Μαρινάκης-Φράνκο).

Αναπληρωματικοί: Βουκούνας, Καβουλάκης, Ψώρας, Μαυρέλος

THIRA ENIGMA

SYROS YPOSTHRIKTHS RAOYZAIOS

Το Live Score

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares