Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 11:51

Σταθερά στη κορυφή η Τραγαία... 0-1 στα Μάρμαρα [pics]

Πέρασε από τα Μάρμαρα ο Αστέρας Τραγαίας, πολύ δυσκολότερα του αναμενομένου αφού την αντίδραση του Αστέρα Μαρμάρων δεν την περίμεναν ίσως οι πρωτοπόροι.

Οι νικητές προελαύνουν στο πρωτάθλημα, αύξησαν την διαφορά τους από τους διώκτες τους και προβάλλουν σαν το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση.

Στην διάρκεια του αγώνα οι νικητές είχαν περισσότερη κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο να δημιουργούν τους ανάλογους κινδύνους στην εστία του Λ. Χριστόφορου, που αν και επιθετικός έπαιξε αναγκαστικά τερματοφύλακας γιατί δύο συμπαίκτες του είχαν προβλήματα υγείας.

Μάλιστα στα τελευταία λεπτά ο προπονητής του κάνοντας εσωτερική αλλαγή τον έριξε στην επίθεση βάζοντας τον Κ. Σάμιο τερματοφύλακα και παρά λίγο να ισοφαρίσει χάνοντας ο ίδιος σημαντική ευκαιρία, ενώ ευκαιρία στα τελευταία λεπτά έχασε και ο Τ. Μπελούκης. Άλλη χαρακτηριστική στιγμή του αγώνα για τον Αστέρα Μαρμάρων ήταν όταν μετά από εκπληκτική ατομική προσπάθεια του Ζουμή, ο συμπαίκτης του Κρητικός ευρισκόμενος σε θέση οφ σάιτ ενεπλάκη στην φάση και στέρησε το γκολ από τον συμπαίκτη του.

Τελικά οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 62' με πέναλτι του Μαρούλη και με την εμπειρία τους κράτησαν την νίκη.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αντιμετώπισαν προβλήματα με κράμπες δείγμα της μεγάλης διακοπής και της αγωνιστικής απραξίας.

Διαιτήτευσαν οι Μουτάφης, Γρυπάρης και Ρούσσος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ (Κένερ): Χριστόφορος Λ., Αντιπαριώτης, Μπελούκης Σ., Αλιπράντης, Φυρίγγος, Κεφάλας (46' Ρούπας),  Σάμιος Ν., Ζουμής, Κρητικός, Σάμιος Κ., Μπελούκης Αν.

Αναπληρωματικός: Γεροχρήστος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ (Βασαλάκης): Πόλια, Πενίκου, Πιτταράς, Κατσιούλης, Χαβδούλας, Μαιτός (66' Ψαρρός Στ.), Επταήμερος, Μαρούλης, Λεγάκης, Πιέτρι, Δενδρινός (89' Κόσκου).

Αναπληρωματικοί: Βεκρής, Δεγαίτας, Ψαρρός Σπ., Βουτσίνος

Βαθμολογία

2017-01-23_1.jpg

Φωτογραφίες

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares