Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017 23:11

ΑΟ Σύρου κατά Επιτροπής Αθλητισμού και Μπάιλα

Έξαλλοι είναι στον ΑΟ Σύρου με την Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και ειδικά το μέλος της κ. Μπάιλα, ο οποίος ήταν αρνητικός για την παραχώρηση του γηπέδου της Άνω Σύρου προκειμένου να προπονηθεί η ομάδα του αύριο Σάββατο (4/2).

Ο ΑΟ Σύρου ξεκαθαρίζει ότι η στάση του Δημάρχου ήταν θετική και τον ευχαριστεί γι αυτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ...

"Προφανώς κάποιοι στον Δήμο Σύρου/Ερμούπολης αρέσκονται στο να το... παίζουν βασιλικοτεροι του βασιλέως.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός οτι για 4η φορά φέτος η Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου μας αρνείται το γήπεδο της Άνω Σύρου, για προπόνηση ημέρα Σάββατο.

Μάλιστα παρά τις παραινέσεις του Δημάρχου, ο οποίος έκρινε θετικά τον αίτημά μας, μας πληροφόρησαν οτι το θέμα "κόλλησε" στο μέλος της Επιτροπής κ. Άκη Μπαιλα!Και δεν είναι η πρώτη φορά.

Αλήθεια ποιός είναι ο κύριος που αρνείται την προπόνηση στην πρωτοπόρο ομάδα του Πρωταθλήματος? Το να στηρίζεις και να προάγεις τον αθλητισμό πρέπει να φαίνεται στις πράξεις και όχι να μένει μόνο στα λόγια. Αναμένουμε μια απάντηση από τους αρμόδιους...

" ΥΓ: Τουλάχιστον μπείτε στο κόπο κ. Μπαιλα να δώσετε μία πειστική απάντηση στα παιδιά που πλαισιώνουν την ομάδα μας και στο τεχνικό επιτελείο γιατί τους βάζετε εμπόδια στη πραγματοποίηση των στόχων τους και φυσικά στο όνειρο πολλών συμπολιτών μας να δουν την ομάδα στη Γ Εθνική.

Κύριε Δήμαρχε εσάς προσωπικά σας ευχαριστούμε δημόσια για ότι διευκολύνσεις μας έχετε προσφέρει, προσπαθήστε όμως τέτοιες συμπεριφορές από άτομα στις επιτροπές του Δήμου να τις εξαλείψετε. 

ΑΟ Σύρου

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares