Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2017 19:03

«Μάγκας» ο Πανθηραϊκός, έσπασε το αήττητο του Ιωνικού [vid-stats]

Τεράστια νίκη πέτυχε σήμερα ο Πανθηραϊκός, που επικράτησε με 1-0 του Ιωνικού στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.

Η ομάδα της Σαντορίνης, έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο και με μία μεστή εμφάνιση ήταν ανώτερη του πρωτοπόρου  Ιωνικού,  «γκρεμίζοντας» το αήττητο των Νικαιωτών, που μέχρι σήμερα δεν είχαν  γνωρίσει την πικρή γεύση της ήττας στο πρωτάθλημα.

Συγκλονιστικός για ακόμη μία φορά ο κόσμος του Πανθηραϊκού, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ομάδα και γέμισε το γήπεδο των Φηρών, όπου θα πρέπει να σημειωθεί ότι έδωσαν το παρών 50 περίπου «Rangers» που έφτασαν στη Σαντορίνη λίγο πριν την έναρξη του αγώνα αεροπορικός.

Ο άνθρωπος που άλλαξε τη ροή του αγώνα ήταν ο νεοαποκτηθείς Γιόνδης που πέρασε ως αλλαγή στο 57’ και πήρε όλο το επιθετικό βάρος στις πλάτες του αφήνοντας άριστες εντυπώσεις, με αποκορύφωμα το γκολ που πέτυχε στο 70’ και έβαλε κυριολεκτικά φωτιά στο γήπεδο.

Η εικόνα τους ματς

Σε ένα ματς με αρκετή δύναμη και με τον δυνατό άνεμο να παίζει σημαντικό ρόλο, ο Πανθηραϊκός απείλησε πρώτος με δυνατό απευθείας κτύπημα φάουλ του Λούκα που πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Παναγόπουλου. Ο Ιωνικός από την άλλη, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τον ευνοϊκό άνεμο, και είχε μόνο ένα σουτ του Μάνιας, που δεν ανησύχησε καθόλου τον Ζωντό.

Στο δεύτερο ημίχρονο  ο Πανθηραϊκός πατούσε καλύτερα στο γήπεδο από τον αντίπαλό του, ωστόσο η πρώτη σπουδαία ευκαιρία ανήκει στον Ιωνικό που είδε την προσπάθεια του Αργυρίου να κτυπά στο δοκάρι του Ζωντού στο 59'. Στο 61' ο Πέκα βρήκε με πλάγιο άουτ τον Ζώνα που βγήκε τετ α τετ με τον Παναγόπουλο, ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του πραγματοποιώντας σπουδαία απόκρουση.

Οι προσπάθειες της κυκλαδίτικης ομάδας καρποφόρησαν στο 70'. Ο Φύτρος εκτέλεσε ένα κόρνερ από τη δεξιά πλευρά και ο Γιόνδης, που είχε μπει στη θέση του τραυματία Λαζαρίδη, με άψογη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναγόπουλου, προκαλώντας ξέφρενους πανηγυρισμούς στις κερκίδες του κατάμεστου γηπέδου, συνδυάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Πανθηραϊκού. Πάντως ο υψηλόσωμος φορ, δεν πανηγύρισε το γκολ, σεβόμενος την πρώην ομάδα του, ενώ κάτι αντίστοιχο είχε πράξει και με τη φανέλα της Κηφισιάς. 

Λίγο μετά τη συμπλήρωση 80' λεπτών ο Πανθηραϊκός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πέκα. Παρά όμως το αριθμητικό μειονέκτημα η ομάδα της Σαντορίνης δεν κινδύνευσε, αντιθέτως έψαξε και δεύτερο τέρμα στην αντεπίθεση. Ο Ιωνικός είχε μια πολύ σημαντική στιγμή στο 91' με τον Αργυρίου να αστοχεί από καλή θέση.

Διαιτήτευσαν οι Μανούχος, Δεληθεοδωρής και Ντάλλας.

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Πέκα, Μπακάλης, Μποτωνάκης, Καλαγκάνης, Ζώνας (87’ Παπίτσας), Φύτρος, Λούκας, Κρίτσας, Λαζαρίδης (57’ λ.τρ. Γιόνδης), Περιάλης.

Ιωνικός (Ηλίας Καλοπήτας): Παναγόπουλος, Παντελίδης (60’ Καραλής), Μεϊμάρογλου, Προβατίδης, Κρητικός, Μαρής, Σιμιτσής, Σικαλιάς, Μάνιας, Σαπαλίδης, Αργυρίου

Βαθμολογία και αποτελέσματα

 vath.jpg

apot.jpg

Ολόκληρος ο αγώνας

Δηλώσεις προπονητών

Το Live Score

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares