Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 23:58

Πανσιφναϊκός: Να τιμωρηθούν οι Διαιτητές και η Σύρος 2002

Ο προγραμματισμένος για χθες αγώνας Πανσιφναϊκός – Σύρος 2002 δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ και αυτό γιατί στη Σίφνο, παρά την προσέγγιση του πλοίου της γραμμής,  δεν κατεύνασαν ποτέ, ούτε οι διαιτητές, ούτε η αποστολή της Συριανής ομάδας.

 Απευθυνόμενοι στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων Ειρηναίο Φρέρη, η διοίκηση του Πανσιφναϊκού ζητά εξηγήσεις, ενώ ζητά την τιμωρία των διαιτητών και της ομάδας από τη Σύρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Προς ΕΠΣ Κυκλάδων

Κοινοποίηση σε ΜΜΕ Κυκλάδων

Αξιότιμοι Κύριοι

Με αφορμή τα χθεσινά κωμικοτραγικά γεγονότα με τη μη διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ της ομάδος μας και της ομάδας της Σύρου 2002 θα θέλαμε να μας διευκρινίσετε κάποια πράγματα.

Η ΕΠΣ Κυκλάδων ως αρμόδιος φορέας διεξαγωγής του πρωταθλήματος δεν όφειλε να ενημερώσει την ομάδα μας για την μη διεξαγωγή του αγώνα? Δεν είχαμε καμία τέτοια ενημέρωση για μη διεξαγωγή αγώνα παρά μόνο μια κλήση στο κινητό της προέδρου από την αντίστοιχη της Σύρου ότι πήραν εντολή να κατέβουν στην Πάρο λόγω της κακοκαιρίας και του ότι το πλοίο δεν θα προσέγγιζε τη Σίφνο.

Ποιος αλήθεια έβγαλε αυθαίρετα αυτό το συμπέρασμα ότι το πλοίο δεν θα προσεγγίσει στη Σίφνο?

Οι διαιτητές δεν όφειλαν να βρίσκονται στο γήπεδο για να ανοίξουν το φύλλο αγώνα? Πήραν και αυτοί εντολή να κατέβουν στην Πάρο είναι η απάντηση.

Πολύ βολική για όλους θα λέγαμε εκτός από εμάς.

Γιατί τα δικά μας παιδάκια ΝΑΙ παιδάκια Κύριε Πρόεδρε (μιλάμε για την Κ-14) είχαν πάει την προηγούμενη ημέρα με όλη την αντίστοιχη ταλαιπωρία στην Πάρο για τον αγώνα με το Νηρέα αλλά κανένας δεν τα ενημέρωσε να μην μπουν στο πλοίο γιατί δεν θα προσέγγιζε. Δηλαδή η ομάδα της Σύρου και οι διαιτητές να μην υποστούν ούτε καν ένα κούνημα και εμείς ας τρώμε τα απαγορευτικά τις φουρτούνες και την ταλαιπωρία.

Κύριοι ο Πανσιφναϊκός όλα αυτά τα χρόνια κάνει τιτάνιο αγώνα για να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ και όπως και όλες οι ομάδες των Δυτικών Κυκλάδων έχουν υποστεί απίστευτες ταλαιπωρίες. Έχουμε ταξιδέψει με βάρκες, με ιστιοπλοϊκό σκάφος, έχουμε κάνει ταξίδια 2 ημερών, έχουμε αποκλειστεί σε νησί 2 ημέρες και παρόλα αυτά όταν ορίζεται ένας αγώνας και μπορούμε να συμμετέχουμε είμαστε στις επάλξεις. Σε αυτό το δύσκολο και επίπονο ταξίδι της συμμετοχής μας βάλαμε και τα μικρά μας της Κ-14. Παρά τις ταλαιπωρίες και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν εκείνα γαλουχούνται στο πνεύμα των μεγάλων.

Απαντήστε μας λοιπόν Κύριε Πρόεδρε και Κύριοι της ΕΠΣ Κυκλάδων. Ο αγώνας μας με την ομάδα της Σύρου θα έπρεπε να είχε διεξαχθεί κανονικά μιας και το πλοίο πέρασε από τη Σίφνο ή όχι? Αν όχι με ποιο σκεπτικό ακυρώθηκε? Ποιος είναι ο υπαίτιος? Για εμάς που ήμασταν χθες στο γήπεδο και περιμέναμε οι υπαίτιοι είναι ξεκάθαροι. Θα πρέπει πρωτίστως να τιμωρηθούν οι διαιτητές που δεν παραβρέθηκαν στην συνάντηση ως όφειλαν μιας και συγκοινωνία υπήρχε και δεύτερον η αντίπαλη ομάδα που δεν ήρθε αν και υπήρχε συγκοινωνία. Αν πάλι για εσάς δεν υπάρχει κανένας υπαίτιος και μπορεί ακόμα και τελευταία στιγμή μια ομάδα να μην κατεβαίνει στους αγώνες να μας το πείτε για να το γνωρίζουμε για την επόμενη φορά. Να βλέπουμε τον καιρό και αναλόγως τα μποφόρ να ταξιδεύουμε ή όχι (πάνω από 6-7 δεν θα ταξιδεύουμε πλέον, γιατί να μπαίνουμε εμείς σε τέτοια ταλαιπωρία?) Τέλος για τον αγώνα αυτόν που δεν διεξήχθη είχαν έρθει από Αθήνα 4-5 αθλητές μας οι οποίοι έκαναν το ταξίδι μόνο και μόνο για να είναι παρόντες στον αγώνα. Τα έξοδά αυτά ποιος θα τα επωμιστεί?

Μα φυσικά εμείς κε Πρόεδρε…. όπως πάντα!  

Η υπομονή και η καλοσύνη έχουν και κάποια όρια

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του Πανσιφναϊκού ΑΣ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares