Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2017 13:37

Φοίνικας: Οι διαιτητές ήταν ανεπαρκείς [vid]

Τη διαμαρτυρία του για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Κύζικο, αλλά και γενικότερα για τα διαιτητικά λάθη που γίνονται εις βάρος του εξέδωσε ο Φοίνικας Σύρου, παραθέτοντας ένα βίντεο από το τελευταίο παιχνίδι, όπου μιλάει για αλλοίωση αποτελέσματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ομάδα μας, σεβόμενη τους φορείς τους χορηγούς τον απλό φίλαθλο κόσμο που την στηρίζουν, καθώς και την προσπάθεια των αθλητών και του προπονητικού επιτελείου, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρηθεί και να καταγγείλει τις διαιτητικές αποφάσεις που απροκάλυπτα διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα Κύζικος Νέας Περάμου  –  Α.Ο Φοίνικας Σύρου.
 
Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς αδικηθήκαμε και σε άλλους αγώνες  από διαιτητικές αποφάσεις, αλλά στο συγκεκριμένο αγώνα αυτές ξεπέρασαν κατά πολύ τα όρια του “ανθρώπινου λάθους“  και διαμόρφωσαν κατηγορηματικά το αποτέλεσμα, διότι έγιναν σε καίρια σημεία του.
 
Η διαιτητική ανεπάρκεια από τούς συγκεκριμένους διαιτητές είναι  πρόδηλη στο video που σας παραθέτουμε , η δε ενέργεια του πρώτου διαιτητή στο tie break και ενώ το σκορ είναι 11-9 να δείξει το καθαρό block-out  υπέρ μας, ως μη γενόμενη φάση, ξεπερνάει κάθε όριο κανονισμών ,λογικής, και φαντασίας.
 
Ζητούμε ευγενικά από τους υπευθύνους της Ελληνικής Διαιτησίας να σεβαστούν την προσπάθεια του νησιού μας, όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό Volley.
 
 Στο σχετικό video υπάρχουν οι χαρακτηριστικότερες φάσεις (μεταξύ πολλών) που δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστούν ανθρώπινα λάθη ,και ειδικά στο 4οΣέτ.
 
Ανάλυση : 1η Φάση καθαρή άμυνα, 2η Φάση 1, 5μ άουτ, 3η Φάση καθαρή υπέρβαση, 4η Φάση (που τελειώνει σετ) μη παράβαση βάση κανονισμού (παρ.11.3.2), 5η Φάση στο tie break ασχολίαστη.



Με τιμή
Το ΔΣ του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares