×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 17:45

Η παρέα της Όλγα Βεργίδου με τους «Volcans» υπόσχονται.. δύσκολη βραδιά στον Παναθηναϊκό [vid]

Ο ΑΟ Θήρας αύριο το απόγευμα έχει μια δύσκολη αποστολή. Αντιμέτωπος με τον ισχυρό Παναθηναϊκό, ελπίζει σε νίκη, έχοντας στο πλευρό του, τους φίλους της ομάδας, που αναμένεται να κατακλύσουν το ΔΑΠΠΟΣ. Η πασαδόρος του ΑΟ Θήρας, Όλγα Βεργίδου, μιλάει για την αυριανή μονομαχία.

Το ΔΑΠΠΟΣ έχει συνηθίσει να φιλοξενεί αγώνες υψηλού επιπέδου. Ο απλός κόσμος του νησιού αλλά  και οι ένθερμοι οπαδοί του συλλόγου οι «Volcans», είναι συνεχώς στο πλευρό της ομάδας, αφού σε κάθε αναμέτρηση αποδεικνύουν ότι είναι ο 7ος παίκτης του συλλόγου. Και να ήταν μόνο η Ευρώπη; Ο Εθνικός Ύμνος που συγκίνησε χιλιάδες φίλους στην χώρα μας; Μην ξεχνάμε ότι ο ΑΟ Θήρας πριν καλά - καλά ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος, έδειξε τα δόντια του, κερδίζοντας τον αήττητο από εκεί και μετά Ολυμπιακό. Μαθημένος στα δύσκολα λοιπόν, υπόσχεται στις «πράσινες» ένα απόγευμα αρκετά δύσκολο..

Τα τελευταία λεπτά της νικηφόρας αναμέτρησης του ΑΟ Θήρας επί του Ολυμπιακού στο κατάμεστο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ..

Ας δούμε τι έχει να πει η πασαδόρος της ομάδας της Σαντορίνης, Όλγα Βεργίδου:

-         - Καλησπέρα Όλγα. Σε ευχαριστούμε για την αποδοχή της πρόσκλησής μας. Πες μας δύο λόγια για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Δύσκολη αναμέτρηση, έτσι δεν είναι;

«Ναι βεβαίως.  Έχουμε αφήσει πίσω την ήττα από τον Πανναξιακό  και ξεκινήσαμε να δουλεύουμε σκληρά για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το ξέρουμε και θα πρέπει να έχουμε υπομονή και επιμονή, πολύ συγκέντρωση για να βγει κάτι καλό! Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα και θα πρέπει να παίξουμε στα όρια μας! Περιμένουμε τον κόσμο για άλλη μια φορά να γεμίσει το κλειστό και να μας δώσει και άλλη ενέργεια σ αυτό το δύσκολο παιχνίδι!»

-         - Τι κλίμα επικρατεί στην ομάδα μετά την ήττα στο ντέρμπι;

«Το κλίμα είναι καλό. Δουλεύουμε ακόμη πιο συνειδητοποιημένα! Έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα!»

-         - Την πρώτη αγωνιστική κερδίσατε τον εταίρο αιώνιο τον Ολυμπιακό. Πιστεύεις ότι θα μπορεί η ομάδα να πράξει το ίδιο και με τον Παναθηναϊκό;

«Η ομάδα αυτή έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα να κερδίσει τον ισχυρότερο Ολυμπιακό και να χάσει από θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα. Γενικά το πρωτάθλημα φέτος είχε πολλές εκπλήξεις και θα έχει κ άλλες πιστεύω.

Όλα γίνονται».

-           - Ο κόσμος της ομάδας αναμένεται να γεμίσει πάλι το ΔΑΠΠΟΣ. Η στήριξη του είναι σημαντική για εσάς έτσι δεν είναι;

«Φυσικά είναι πολύ σημαντική! Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και την ακολουθεί σχεδόν πάντα! Μέσα στην έδρα μας έχουμε άλλη ενέργεια, είναι το σπίτι μας! Ακόμα και στα δύσκολα είναι εκεί το δείξανε, τους ευχαριστούμε πολύ».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares