Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017 00:41

Με τσάρτερ στη Σαντορίνη… Σήμερα στις 15:00 το ντέρμπι

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του ΠΟΑ για το παιχνίδι της εξ” αναβολής 16ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής με τον Πανθηραϊκό και η ομάδα της Κρήτης ετοιμάζεται να μεταβεί στο νησί του ηφαιστείου με πτήση τσάρτερ που θα πάρει σήμερα το πρωί .

Στην αποστολή της ομάδας μετέχουν οι: Ματαλλιωτάκης, Γιαγκιόζης, Ρουμπάκης, Μπουτσάκης, Φραγκιαδάκης, Πετράκης, Πετράς, Σταθόγλου, Αραβιάκης, Πρωτογεράκης, Γενιτσαρίδης, Αμπντουραχμάνι, Σακλαμάκης, Χατζηανδρέου, Βρεττός, Παπαδομιχελάκης, Γιαννόπουλος και Χαρίτος.

Παρά το δύσκολο έργο που θα έχει σήμερα ο Πανθηραϊκός, είναι ετοιμοπόλεμος και θέλει να αφήσει πίσω του το κακό αποτέλεσμα με αντίπαλο τον Ιάλυσο.

Βέβαια απαραίτητο συστατικό για την επιτυχία είναι και η στήριξη που αναμένεται να δώσει ο κόσμος για ακόμη μία αγωνιστική.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μανώλης Παπαματθαιάκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κορτσινίδη που συμπλήρωσε κάρτες και του Γεωργιάδη που είναι τραυματίας.

Το ραντεβού λοιπόν όλων μας ανανεώνεται για σήμερα στις 15:00 στο γήπεδο των Φηρών όπου θα δοθεί η σέντρα του μεγάλου ντέρμπι, το οποίο βέβαια θα μεταδοθεί λεπτό προς λεπτό μέσα από το sportcyclades.gr.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares