Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 13:06

Ανασκόπηση 22ης αγωνιστικής Γ' Εθνικής

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αφού απομένουν μόλις 8 αγωνιστικές μέχρι να πέσει η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος.

Το SportCyclades επιχειρεί μια σύντομη ανασκόπηση της 22ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου, στον οποίο συμμετέχει και ο Πανθηραϊκός, εκπρόσωπος των Κυκλάδων στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Τα αποτελέσματα:

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ - Πανθηραϊκός 0-2

Ρόδος - Τριγλία Ραφήνας 1-0

Προοδευτική - Ιωνικός 2-1

Ατσαλένιος - Ερμής Ζωνιανών 1-0

Εθνικός Πειραιώς - Άγιος Ιερόθεος 2-1

Ηλυσιακός - Α.Ε Κηφισιάς 2-2

Θύελλα Ραφήνας - Ιάλυσος 0-0

Ρεπό: Εργοτέλης

Κερδισμένος της 22ης αγωνιστικής αναδεικνύεται ο.... Εργοτέλης, που αν και είχε ρεπό, είδε την Προοδευτική να κερδίζει τον πρωτοπόρο Ιωνικό. Έτσι, η διαφορά των Κρητικών από την κορυφή έμεινε στους 2 βαθμούς, με τον Εργοτέλη να έχει πλέον ένα παιχνίδι λιγότερο. Αν λοιπόν η ηρακλειώτικη ομάδα εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα του Ιωνικού, κάτι που δεν έκανε σε προηγούμενες περιπτώσεις, μπορεί πλέον να κάνει το προσπέρασμα και να βρεθεί στην πρώτη θέση.

Προοδευτική - Ιωνικός 2-1

Ξεκινάμε την ανασκόπησή μας από το μεγάλο ντέρμπι της Γρηγορίου Λαμπράκη, γνωστό και ως ντέρμπι της Κοκκινιάς. Η Προοδευτική υποδέχθηκε τον Ιωνικό στον Κορυδαλλό, και παρουσία 2500 περίπου φίλων της, κατάφερε να πετύχει μια σπουδαία νίκη με ανατροπή, απέναντι στον "αιώνιο" αντίπαλό της. Έτσι, έμεινε ζωντανή μια παράδοση πολλών ετών, που θέλει τον Ιωνικό να μη φεύγει ποτέ νικητής από την έδρα της Προοδευτικής. Ο Ιωνικός, που υπέστη την τρίτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, προηγήθηκε λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου με γκολ του σπουδαίου Ανρί Καμαρά. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως τα πράγματα άλλαξαν, αφού η Προοδευτική μέσα σε πέντε λεπτά (66' Λέκκας και 71' Μπέλερης) γύρισε το ματς και έφτασε σε μια σπουδαία νίκη. Η ήττα αυτή, έφερε ανακατατάξεις στην ομάδα του Ιωνικού, με τους Νικαιώτες να ανακοινώνουν τη Δευτέρα, τη λύση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο προπονητή Ηλία Καλοπήτα, εναντίων του οποίου καταφέρθηκαν με ανακοίνωσή του και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας. Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται πλέον η ομάδα του Ιωνικού, με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, από ώρα σε ώρα αναμένεται η ανακοίνωση του νέου τεχνικού, που θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Βίντεο από τον αγώνα:

Ρόδος - Τριγλία Ραφήνας 1-0

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολύ μεγάλες ευκαιρίες, η Ρόδος κατάφερε να επιβληθεί της φορμαρισμένης Τριγλίας με 1-0, σημειώνοντας έτσι μια πολύ σημαντική βαθμολογικά νίκη. Οι Ροδίτες είχαν την υπεροχή καθ'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως παρά την προσπάθεια, δεν είχαν το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Αντίστοιχα, η Τριγλία είχε ξανά καλή παρουσία, όμως υστέρησε στην τελική ενέργεια, με αποτέλεσμα να μη δημιουργήσει σπουδαίες ευκαιρίες. Το παιχνίδι έμοιαζε να οδηγείται προς τη λευκή ισοπαλία, όμως ένα μακρινό σουτ του Δημητριάδη στο 80' βρήκε στόχο και έδωσε στη Ρόδο το προβάδισμα, το οποίο έμεινε μέχρι τέλους, παρά την πίεση που προσπάθησε να ασκήσει η Τριγλία. Η ομάδα της Ραφήνας, έμεινε έτσι στη 10η θέση με 23 βαθμούς, με τη Ρόδο να την προσπερνά και να φτάνει τους 24, στην 9η θέση.

Βίντεο από τον αγώνα:

Ατσαλένιος - Ερμής Ζωνιανών 1-0

Μια ακόμη νίκη πέτυχε ο Ατσαλένιος, αυτή τη φορά κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών με σκορ 1-0. Έτσι, η ομάδα του Ηρακλείου διατηρήθηκε στην τρίτη θέση, μόλις τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή. Ο Ερμής από την άλλη, έμεινε στην 7η θέση και τους 30 πόντους. Το παίχνιδι ήταν αρκετά καλό με φάσεις εκατέρωθεν. Το σκορ άνοιξε στο δεύτερο ημίχρονο ο Φραγκιαδάκης, με ένα υπέροχο μακρινό σουτ. Οι Ρεθεμνιώτες, θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν στο 77' όμως ο Ματαλιωτάκης απέκρουσε το πέναλτι του Ρόβα. Από τη φάση του πέναλτι, ο ΠΟΑ έμεινε με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Πετρά, όμως παρά τις αριθμητικές ανισορροπίες, το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε. 

Βίντεο από το Crete2day με τις φάσεις του αγώνα και το πανέμορφο γκολ του Φραγκιαδάκη.

Εθνικός Πειραιώς - Άγιος Ιερόθεος 2-1

Σημαντικό τρίποντο, που τον έφερε σε απόσταση βολής από τον Άγιο Ιερόθεο και την 4η θέση, πανηγύρισε ο Εθνικός. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με 2-1 των Περιστεριωτών, σε ένα παιχνίδι όπου το αποτέλεσμα κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Ο Εθνικός άνοιξε το σκορ με τον Λεωνιδόπουλο στο 11', ισοφάρισε προσωρινά ο Άγιος Ιερόθεος με τον Σαγανά στο 17΄, όμως στο 24' ο Εθνικός πήρε ξανά προβάδισμα με τον Μάναλη. Η παραγωγικότητα των δύο ομάδων δεν συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου οι ευκαιρίες εκατέρωθεν ήταν πολύ λιγότερες, με τον Εθνικό να κρατά τη νίκη μέχρι και το τελικό σφύριγμα και τις δύο ομάδες να έχουν παράπονα εξαιτίας ορισμένων διαιτητικών αποφάσεων. 

Ηλυσιακός - Α.Ε Κηφισιάς 2-2

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι, Ηλυσιακός και Κηφισιά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2, στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Σούρμενων. Και οι δυο ομάδες ήθελαν πολύ τους βαθμούς της νίκης, ιδίως όμως ο Ηλυσιακός, που γνωρίζοντας την ήττα του ΙΝΚΑ νωρίτερα, έψαχνε το τρίποντο για να ξεφύγει από την ομάδα των Χανίων. Η ομάδα της Κηφισιάς, που μπορεί να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, όμως δεν δείχνει σε καμία περίπτωση να κινδυνεύει, προηγήθηκε με γκολ του Σουλελέ στο 22', ενώ νωρίτερα είχε δύο δοκάρια σε προσπάθειες του Φαρινόλα και του Χαλκιά. Στο 70' ο Τεγούσης, με ένα πολύ εντυπωσιακό γκολ έγραψε το 0-2, με την υπόθεση νίκη να μοιάζει τελειωμένη για την ομάδα του Μάρκου Μαυρομάτη. Το συγκρότημα όμως του Αλέκου Ρίζου συνέχισε την προσπάθεια και μπήκε ξανά στο παιχνίδι με ωραίο σουτ του πολύπειρου Ηλία Ιωάννου στο 80'. Στο 87' ο Θαναηλάκης κέρδισε πέναλτι, ο Ιωάννου εκτέλεσε εύστοχα και έτσι η ομάδα του Ζωγράφου, πήρε στο τέλος έναν πολύ σημαντικό βαθμό, για τη μάχη που δίνει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Βίντεο από την επίσημη σελίδα του Ηλυσιακού:

Θύελλα Ραφήνας - Ιάλυσος 0-0

Με λευκή ισοπαλία ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Θύελλα Ραφήνας και Ιάλυσο, αφού παρά τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν και από τις δύο ομάδες, δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα. Έτσι, οι δυο ομάδες συμβιβάστηκαν με τον ένα βαθμό της ισοπαλίας, που έχει αρκετή αξία και για τους δύο, με τον Ιάλυσο να μένει 11ος με 23 βαθμούς και την Θύελλα 13η με 19, αυξάνοντας όμως τη διαφορά από την τελευταία θέση στους πέντε βαθμούς.

Βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ - Πανθηραϊκός 0-2

Κλείνουμε με τα δικά μας, και τον Πανθηραϊκό, που επικράτησε της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ με 0-2, σημειώνοντας μια πολύ σημαντική νίκη, που τον ανέβασε στην 8η θέση με 25 βαθμούς. Από την άλλη, το ΙΝΚΑ έμεινε στην τελευταία θέση με 14 πόντους. Και τα δυο γκολ του Πανθηραϊκού πέτυχε ο Ντέμης Ζώνας. Το 0-1 έγινε στο 64' έπειτα από κεφαλιά πάσα του Γιόνδη, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ζώνας δέχθηκε την ασίστ του Κρίτσα και σε κενή εστία διαμόρφωσε το 0-2. Μετά το τέλος του αγώνα, η διοίκηση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της Ηρακλειώτικης διαιτητικής τριάδας, αναφέροντας δύο περιπτώσει όπου οι Χανιώτες ζήτησαν πέναλτι. Όμως το βίντεο του αγώνα δεν φαίνεται να δικαιώνει τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Πάντως, η ήττα από τον Πανθηραϊκό προκάλεσε τριγμούς στην ομάδα της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, που τη Δευτέρα το απόγευμα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Κατσούλη. Σήμερα, θα γίνει η παρουσίαση του νέου προπονητή, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα, και σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Μύρων Σηφάκης.

Βίντεο με τα γκολ, κάποιες καλές στιγμές και τις αμφισβητούμενες φάσεις, από την Νέα Τηλεόραση Κρήτης:

 

Ο Βαθμολογικός Πίνακας, μετά και την συμπλήρωση της 22ης αγωνιστικής.

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΗΤΤΕΣ ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ ΓΚΟΛ ΚΑΤΑ ΒΑΘΜΟΙ
1 Ιωνικός 21 12 6 3 38 17 42
2 Εργοτέλης 20 11 7 2 31 17 40
3 Ατσαλένιου ΠΟ 21 12 3 6 34 28 39
4 Άγιος Ιερόθεος 20 9 8 3 29 21 35
5 Εθνικός Πειραιά 20 10 4 6 25 21 34
6 Προοδευτική 21 9 6 6 26 19 33
7 Ερμής Ζωνιανών 21 8 6 7 18 20 30
8 Πανθηραϊκός 20 6 7 7 19 21 25
9 ΑΣ Ρόδος 21 6 6 9 22 30 24
10 Τρίγλια Ραφήνας 21 6 5 10 27 32 23
11 Ιάλυσος 21 5 8 8 24 31 23
12 Κηφισιάς ΑΕ 20 4 8 8 20 21 20
13 Θύελλα Ραφήνας 21 4 7 10 19 29 19
14 Ηλυσιακός 20 3 6 11 17 28 15
15 ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ 20 3 5 12 13 27 14

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

Ερμής Ζωνιανών - Άγιος Ιερόθεος

Πανθηραϊκός - Εθνικός Πειραιώς

Τριγλία Ραφήνας - Ατσαλένιος

Ιωνικός - Ρόδος

Κηφισιά - ΙΝΚΑ

Ιάλυσος - Προοδευτική

Εργοτέλης - Ηλυσιακός

Ρεπό: Θύελλα Ραφήνας

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares