×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 23:09

Κυριάκος Μανουδάκης: «Ο ΑΟ Σύρου είναι ο βασιλιάς των Κυκλάδων!»

Για πολλούς από τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Σύρου, ο αρχηγός Κυριάκος Μανουδάκης αποτελεί.. έμπνευση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η παρουσία του στον μεγάλο τελικό, θα είναι απολύτως καθοριστική, καθώς ο «Μανού» αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα του. Ας δούμε τι έχει να πει για το επερχόμενο παιχνίδι της Κυριακής.

Λίγες ημέρες έμειναν για τον πολύ μεγάλο τελικό, ανάμεσα στον Πανναξιακό και τον ΑΟ Σύρου και αν μη τι άλλο τα λόγια του αρχηγού του ΑΟ Σύρου, Κυριάκου Μανουδάκη, μαρτυρούν το πολύ καλό κλίμα, αλλά και την αισιοδοξία που υπάρχει στον σύλλογο αυτές τις ημέρες. 


Ο αγώνας ωστόσο μόνο εύκολος δεν θα είναι και σίγουρα ο «Μανού» το γνωρίζει καλά αυτό: «Πιστεύω ότι η ομάδα του Παναξιακού έχει βαριά φανέλα. Προσωπικά είχα προβλέψει τον τελικό ανάμεσα σε Νάξο και Σύρο μετά την κλήρωση

17342975_1246360292144081_3426823686014810700_n.jpg

Ο μεγάλος τελικός έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας αυτές τις ημέρες. Μπορεί η βαθμολογική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων να είναι μεγάλη στο Πρωτάθλημα, αυτό όμως δεν αλλάζει τις ισορροπίες, κάτι βέβαια που βρίσκει σύμφωνο και τον αρχηγό: «Ελπίζω ότι θα γίνει ένας τελικός μεγάλου επιπέδου με τις 2 ομάδες να στηρίζονται  πολύ και από τον κόσμο τους. Είναι ένα ματς.  Όλα είναι ανοιχτά και οι πιθανότητες θα είναι 50-50. Πιστεύω στην ομάδα μου, αφού φέτος δείχνει ότι δικαία βρίσκεται στην κορυφή του Πρωταθλήματος από την πρώτη αγωνιστική και αυτό οφείλεται στην προπόνηση και στην σοβαρότητα της ομάδας».

Για το τέλος ο Κυριάκος Μανουδάκης έκλεισε στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: «Εγώ σαν αρχηγός θέλω να πω ότι ο ΑΟΣ έχει ιστορία και έχει τους περισσοτέρους τίτλους στις Κυκλάδες και αυτό πρέπει να το σεβαστούν και να το σέβονται οι αντίπαλοι εντός και εκτός γηπέδου, γιατί είναι ο βασιλιάς των Κυκλάδων!»

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares