Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 00:40

Το ευχαριστώ της Μαρίας και του Περικλή Καβαλιέρου

Η Μηλιά αθλήτρια του Πανναξιακού, Μαρία Καβαλιέρου ανεβαίνει με σταθερά βήματα τον δρόμο των επιτυχιών και παρά το νεαρό της ηλικία της, έχει καταφέρει να αναρριχηθεί στην κορυφή κατακτώντας αρκετές διακρίσεις.

Πίσω από αυτή την επιτυχία, βέβαια κρύβεται μία σκληρή προσπάθεια με πολλές ώρες προπόνησης, όπως και κάποιοι άνθρωποι και θεσμοί που στηρίζουν αυτή τη προσπάθεια.

Αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν θέλησαν να ευχαριστήσουν μέσω ανακοινώσεις τους ο Περικλής και η Μαρία Καβαλιέρου:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΥ

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα τόσο εγώ ως προπονητής και πατέρας όσο και η κόρη – αθλήτρια μου Μαρία Καβαλιέρου να ευχαριστήσουμε πολύ τους κάτωθι για την σπουδαία βοήθεια που μας παρέχουν προκειμένου να συνεχίζουμε απερίσπαστοι την σκληρή δουλειά που καταβάλουμε με στόχο την διατήρηση μας στις υψηλότερες θέσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο.

  1. Την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Νάξου και κυρίως τον Αντιπρόεδρο αυτής κ. Βαλέρη Ιάκωβο για το αμέριστο ενδιαφέρον, την κάλυψη εξόδων μετακίνησης και τον πλήρες και επαρκή ιματισμό που μας παρέχει.
  2. Τον κ. Σταυρόπουλο Κωνσταντίνο ο οποίος καλύπτει συνεχώς την υπόδηση με τελευταίας τεχνολογίας εξειδικευμένα παπούτσια (adidas) τόσο για το αγώνισμα των εμποδίων όσο και για το αγώνισμα του άλματος σε μήκος.
  3. Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σύλλογο Πέρα Τριοβασάλου για την πολύ τιμητική εκδήλωση Βράβευσης και για την πλούσια προσφορά αθλητικού υλικού με το λογότυπο του Συλλόγου του χωριού μας.

Υποσχόμαστε ότι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να εκπροσωπήσουμε επάξια τόσο την ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ και τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ αλλά και το χωριό μας στην Μήλο που στέκεται πάντα δίπλα μας τον ΠΕΡΑ ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟ!!!!!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πέρασαν δυο χρόνια... Ο Παμμηλιακός «είναι» η Μήλος »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares