Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 19:47

Ο Δήμαρχος συγχαίρει τις πρωταθλήριες

Από τον Δήμαρχο Θήρας κ. Αναστάσιο Νικόλαο Ζώρζο δεχθήκαμε συγχαρητήρια επιστολή με αφορμή την κατάκτηση της πρώτης θέσης του Πρωταθλήματος Κυκλάδων από τις Κορασίδες μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Θήρας που βρίσκεται πάντα δίπλα μας, με ουσιαστικό τρόπο, προσφέροντας κάθε δυνατή έμπρακτη υποστήριξη καθώς και πολύτιμη ηθική υποστήριξη στους αθλητές και σε όλα τα μέλη της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης.

Το κείμενο της επιστολής:

«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα και επισήμως να σας συγχαρώ τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του Πρωταθλήματος Κυκλάδων (Final 4 Κυκλάδων).

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια, τους προπονητές τους αλλά και στους γονείς που βρίσκονται πάντα δίπλα τους, αρωγοί στις προσπάθειες τους.

Η επιτυχία αυτή έρχεται σαν επιστέγασμα της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια ενώ ταυτόχρονα θα αποτελέσει την αρχή για μεγαλύτερες κατακτήσεις και νίκες.

Τα κορίτσια έδειξαν μέσα στο γήπεδο την ομαδική δουλειά, τη δύναμη ψυχής αλλά και τη μεγάλη τους επιθυμία για τη νίκη. Και τα κατάφεραν! Και δούλεψαν σκληρά για να το πετύχουν.

Σας εύχομαι να συνεχίσετε δυναμικά και πάντα επιτυχίες! Συγχαρητήρια!».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares