Κυριακή, 05 Ιουνίου 2011 17:26

F4 ΠΑΙΔΩΝ: ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΡΟΥ 0-3

HMITELIKOS_ME_PANAXIAKO

Ανώτερος κατά πολύ εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός Σύρου στον ημιτελικό του FINAL 4 Παίδων,

στον αγώνα κατά του Πανναξιακού, που έγινε στο Στάδιο Παροικιάς. Το τελικό 0-3 αδικεί τους νικητές που έχασαν πάμπολλες ευκαιρίες για πολύ μεγαλύτερο σκορ. Οι Ναξιώτες αναλώθηκαν στο να διώχνουν τη μπάλα από την άμυνα τους και σε πολλές λάθος μπαλιές, ενώ μόνο στο δεύτερο ημίχρονο έχασαν 2-3 καλές ευκαιρίες, την ώρα που η ζέστη και η κούραση έκαναν την εμφάνιση τους στους Συριανούς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Σπανός που εκτός από τα δυο γκολ που πέτυχε είχε και τρία δοκάρια. Το άγχος έφυγε νωρίς από τους τελικούς νικητές στην αρχή του αγώνα όταν ο αρχηγός τους Καραβάς άνοιξε το σκορ από στημένη φάση για να ακολουθήσει το πρώτο γκολ του Σπανού και να κλείσει το ημίχρονο με 0-2. Κίτρινη κάρτα αντίκρισε στο 15΄ ο Ψαρρός του Πανναξιακού.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δοκάρι για τον Ολυμπιακό ενώ και στο 16' του β' ημιχρόνου ο Ξυγάκης είχε δοκάρι. Λίγο πριν το τέλος ο Σπανός διαμόρφωσε το τελικό 0-3 με ωραίο πλασέ. Εκτός από τα δοκάρια, μεγαλύτερο σκορ αποσόβησε και ο τερματοφύλακας της ομάδας της Νάξου με μία εντυπωσιακή εκτίναξη και άλλες αποκρούσεις.

Ο Ολυμπιακός Σύρου, θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Μυκόνου στον τελικό.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: (Π. Μαράκης), Χύκα Φ., Ματάκιας Γ., Μαραβάς Σ., Κλουβάτος Γ., Ματάκιας Μ., Μπάκαλος Ν., Ψαρρός Σ., Μαράκης Γ. (Ρώτας Μ.), Φλεριανός Β., Σκιαδάς Δ., Αδελφουλάκος Γ. (Μανιός Μ)

Αναπληρωματικοί: Ρώτας Μ., Βερύκοκος Γ., Κουφόπουλος Α., Κατσαγάνης Ν., Μπίλας Μ., Κατινάς Μ., Μανιός Μ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΡΟΥ: (Ρούσσος Γ.) Πρίντεζης Ι., Χατζαντώνης Θ., Φουάσης Α., Χούλης Ι. (Μενδρινός Δ.), Καραβάς Ε., Σπανός Δ., Φωτεινιάς Α., Βελούδης Σ., Λοϊζος Δ., (Δεναξάς Μ.) (Γκιουράι Ρ), Ξυγάκης Α.

Αναπληρωματικοί: Γεράρδης Κ., Δεναξάς Μ., Καναδαράς Δ., Βλάχος Λ., Γκιουράϊ Ρ., Ράπτης Γ., Μενδρινός Δ.,



Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares