Κυριακή, 30 Απριλίου 2017 18:23

«Λύγισε» στο Παγκρήτιο o Πανθηραϊκός

Χάρις σε γκολ των Λεάλ στο 26′ και Καϊμακαμούδη στο 90′, ο Εργοτέλης έκαμψε την αντίσταση του Πανθηραϊκού και πλέον με νίκη την επόμενη αγωνιστική στη Κηφισιά και σε συνδυασμό με το ρεπό του Ιωνικού βάζει γερές βάσεις για την άνοδο στη Football League.

Το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον Πανθηραϊκό, που είχε αρκετά καλή παρουσία και μάλιστα λίγο έλειψε να ισοφαρίσει σε 1-1 όταν στο 75΄μετά από σέντρα σουτ, ο Μυρθιανός είδε τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι.

Ο αγώνας

Ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά στο ματς με τον διαιτητή Καλογερόπουλο να ακυρώνει σωστά ως οφσάιντ τέρμα του Σερτζίνιο στο 8′. Στο 15′ οι ‘κιτρινόμαυροι’ απείλησαν ξανά με την κεφαλιά του Κατσικοκέρη να περνάει λίγο άουτ. Στο 23′ ήταν η σειρά του Μισέλ να αστοχήσει με κεφαλιά, για να φτάσουμε στο 26′ όπου έγινε το 0-1, όταν ο Σερτζίνιο έστρωσε έτοιμο γκολ στο Λεάλ και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 1-0. Στη τελευταία φάση του α’ μέρους στο 39′ ο Λεαλ εκτέλεσε το κόρνερ και η κεφαλιά του Κατσικοκέρηε πέρασε άουτ.

Στο β’ μερος δεν άλλαξε εικόνα ο αγώνας με τον Εργοτέλη να έχει την κατοχή και να προσπαθεί να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα για να… κλειδώσει τη νίκη.

Στο 48′ ο Γκουτσούλιας βρέθηκε σε θέση βολής μετά την πάσα του Νικολακάκη όμως έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 54′ ο Μυθριανός δεν κατάφερε να σκοράρει μετά τη σέντραα του Κορτσινίδη, ενώ στο 56′ το φάουλ του Λεάλ από καλό σημείο πέρασε άουτ, με το γυριστό του Σερτζίνιο στο 58′ να μην βρίσκει στόχο.

Στο 59′ ο Λεαλ βρεθηκε σε θέση βολής μετά το στρώσιμο του Νικολακάκη όμως με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 68′ ο Εργοτέλης έχασε νέα ευκαιρία με τον Σερτζίνιο να φεύγει στη κόντρα και ο ίδιος χωρίς να έχει καθαρό μυαλό έστειλε τη μπάλα άουτ ενώ θα μπορούσε να στρώσει στο Κατσικοκέρη ή στο Λεάλ.

Στο 75 ο Πανθηραϊκός άγγιξε την ισοφάριση όμως ο Μυρθιανός είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Βασιλειάδη, με τον Μπάτζιο στη συνέχεια να απομακρύνει.

Σε μια από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα στο 82′ ο Μπαμπανιώτης μπλόκαρε το σουτ του Τζανή. Στο 83′ ο Καϊμακαμούδης με τρομερή ατομική ενέργεια και πάσα βρήκε το Βελλίνη που έκανε το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα έγινε το 2-0 μετά από ατομική ενέργεια του Καϊμακαμούδη.

Διαιτητική τριάδα: Καλογερόπουλος (Αθηνών), Λιοδάκης-Φραγκιαδάκης (Ρεθύμνου)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος) Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Τζανής, Μπάτζιο, Ρουσάκης (46′ Γκοτσούλιας), Μισέλ, Σερτζίνιο (75′ Καϊμακαμούδης), Κατσικοκέρης, Μίνγκας (60′ Βελλίνης), Λεάλ.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης) Μπαμπανιώτης, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Λούκας, Μπακάλης, Κρίτσας (46′ Φύτρος), Λαζαρίδης (63′ Λαζαρίδης), Γιόνδης (81′ Παπίτσας), Σαββίδης, Περιάλης, Μυρθιανός.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares