×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 04 Μαΐου 2017 17:19

Γιώργος Ρούσης: "Κάτα λάθος βγήκαν μόνο 16"

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της Ελληνικής ομοσπονδίας πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) συνέντευξη τύπου και η παρουσίαση των νέων ομοσπονδιακών προπονητών των εθνικών ομάδων,Kώστα Αρσενιάδη (Εθνική Ανδρών), Γιώργου Ρούση (Εθνική Γυναικών) παρουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου.

Ο προπονητής του Πανναξιακού και της εθνικής ομάδας, κος Ρούσης, σχετικά με την εθνική ομάδα ανέφερε: 

«Εμείς οι προπονητές θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όσο το δυνατόν πιο σωστά και πιο επαγγελματικά. Σαν Εθνική Γυναικών είμαστε τυχεροί που έχουμε τη χορηγία από το Δήμο Ευρώτα και θα μπορέσουμε να κάνουμε μια σωστή προετοιμασία και θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε το συγκεκριμένο χώρο όλο το καλοκαίρι και να δουλέψουμε το σύνολο των παιδιών.

Στις γυναίκες οι δυσκολίες είναι ότι παρόλο που έχουμε πολλές επιτυχίες στις μικρές ηλικίες, δεν έχουμε την ανάλογη συνέχεια σε επίπεδο γυναικών. Τώρα έχουμε τα προκριματικά του παγκοσμίου, ο όμιλος μας είναι πραγματικά πολύ δύσκολος με Ρωσία, Κροατία, Ουγγαρία. Οργανωτικά και αγωνιστικά είναι πιο πάνω από εμάς, αλλά δεν πάμε απλά για να κάνουμε ένα ταξίδι.

Ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι η δημιουργία του βασικού κορμού που θα διεκδικήσει την πρόκριση της σε κάποια μεγάλη διοργάνωση όπως για παράδειγμα στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2019».

Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες με τις κλήσεις των αθλητριών της εθνικής ομάδας γυναικών, ο δευτεραθλητής με την ομάδα της Νάξου προπονητής απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου ότι  η ανακοίνωση 16 αθλητριών αρχικά και 12 επιπλέον την επόμενη μέρα έγινε "κατά λάθος"  τονίζοντας ότι έχει επικοινωνήσει προσωπικά με όλες τις αθλήτριες ενημερώνοντας τες για την πρόθεση του να της ενσωματώσει στην εθνική ομάδα γυναικών. Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής τόνισε πως δεν υπήρχαν αθλήτριες που αρνήθηκαν να ενσωματωθούν  στην αποστολή ενώ "κάποιες απουσίες είναι δικαιολογημένες".

Επίσης ανέφερε πως η αρχική 16αδα αποτελείται από αθλήτριες που θέλει να δοκιμάσει και πως τελικά οι επιλογές του μπορεί να αλλάξουν, ενώ απέφυγε να αναφερθεί στην απουσία αθλητριών του δευτεραθλητή και φιναλίστ κυπέλλου Ελλάδας Πανναξιακού από την αρχική 16αδα που θα πάρει μαζί του στην προετοιμασία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΟΥΣΗ:

  

Άμεσοι συνεργάτες του κ. Ρούση θα είναι ο Γιάννης Ορφανός (β’ προπονητής), ο Άκης Ευσταθόπουλος , Χρήστος Βαραντάσης (γυμναστής), Γιώργος Γλακουσάκης (φυσιοθεραπευτής).

Δείτε τις κλήσεις της Εθνικής Γυναικών και το πρόγραμμα της στον προκριματικό όμιλο του Παγκόσμιο πρωτάθλημα ΕΔΩ. 

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη τύπου όπως μεταδόθηκε ζωντανά από την σελίδα της ομοσπονδίας 

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares