×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 08 Μαΐου 2017 20:28

Η ώρα της κρίσης για τον ΑΟ Σύρου έφτασε

Σχεδόν ένα μήνα από την τελευταία επίσημη αγωνιστική του Νταμλούχου ΑΟ Σύρου και το τοπίο όσο αφορά τη συμμετοχή του φαίνεται ιδιαίτερα αμφίρροπη.

Η ατομική προβολή, οι αυθαίρετες απόψεις που πετάγονται σαν φωτοβολίδες και οι φαμφαρισμοί έχουν απορροφήσει εντελώς την ουσία των πραγμάτων, που έχει να κάνει με το σχεδιασμό της νέας απαιτητικής χρονιάς στη Γ΄Εθνική, με τη συνέντευξη πάντως του Μάκη Βαρθαλίτη να έρχεται ως «συναγερμός» και ουσιαστικά να λειτουργεί ως αφύπνιση στη παρούσα διοίκηση που έχει την ευθύνη για τη χάραξη τη πορείας.

Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο πρόεδρος του ΑΟ Σύρου Γιώργος Φώσκολος συγκάλεσε συμβούλιο για την Τετάρτη 10/5, όπου σύμφωνα με τις ίδιες πηγές θα προτείνει τη παραίτηση της διοίκησης και τη δρομολόγηση αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Μόνο λόγια

Οι πληροφορίες που προέρχονται από τις ίδιες πηγές και φτάνουν σε εμάς πάντως μόνο ελπιδοφόρες δεν είναι και φαίνεται ότι αυτό προβληματίζει ιδιαίτερα τον Γιώργο Φώσκολο.

Συγκεκριμένα το άνοιγμα στη Συριανή κοινωνία δε φαίνεται να έχει αντίκρισμα, δείγμα αυτού και η σημαντική, αλλά αποτυχημένη όσο αφορά τη προσέλευση κόσμου εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε έχοντας ως κεντρικό θέμα τη βία και έδωσαν το παρών  λίγοι πιστοί,  φίλοι και συγγενείς.  

Απροθυμία όμως φαίνεται να υπάρχει από τη μεγαλύτερη μερίδα των επιχειρηματιών, με τους λίγους που υπόσχονται στήριξη, αλλά  να μένουν σε αοριστολογίες που σίγουρα δεν είναι ικανές για να στηρίξουν μία ομάδα που θα αγωνίζεται σε ένα τόσο απαιτητικό πρωτάθλημα.  

Πράξεις

Κάποιοι λένε ότι έστω και αργά το μήνυμα έχει ληφθεί και ήδη γίνονται προσπάθειες τις αποκωδικοποίησης του, με το γενικό άνοιγμα σε κόσμο και επιχειρηματίες να φαντάζει ως μονόδρομος αν βέβαια υπάρχει βούληση για τη συμμετοχή του ΑΟ Σύρου στη Γ΄Εθνική.

Γενικά οι άνθρωποι  στον ΑΟ Σύρου και ειδικά ο πρόεδρος, σε προσωπικές συζητήσεις αναφέρει ότι είναι αποφασισμένος για όλα! Ποια είναι αυτά τα όλα; Ο Γιώργος Φώσκολος σκέπτεται ακόμα και το άνοιγμα σε οποιανδήποτε θέλει να αναλάβει τις τύχες της ομάδας ή ακόμα και σε όσους ισχυρούς θέλουν να μπουν ως δυνατοί συμπαίκτες στη διοίκηση, θέτοντας ακόμα και τις δικές τους απόψεις και όρους  με ότι έχει να κάνει αυτό.

Το ερώτημα βέβαια είναι και κατά πόσο ο καθένας θα αφήσει τη μαλακή πολυθρόνα από όπου απευθύνει την κρητική του και θα μπει στα βαθιά, θα «ματώσει»  οικονομικά για να μπει συμπαραστάτης και συνεχιστείς σε αυτό που έχει καταφέρει ο ΑΟ Σύρου και η απελθούσα διοίκηση του.

Αναφορικά με την τοπική αυτοδιοίκηση και δη τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, το άνοιγμα έχει γίνει! Μέχρι τώρα όμως και σε αυτό το επίπεδο Δήμος Σύρου και ΑΟ Σύρου έχουν μείνει στις φωτογραφίσεις, τις βραβεύσεις και τα παχυλά λόγια!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Τετάρτη θα είναι μία μέρα αποφάσεων και κρίσης για τον ΑΟ Σύρου και θα δοθούν πολλές απαντήσεις σε ερωτήματα που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares