Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017 12:50

Το Red Bull Art of Motion έρχεται για 7η χρονιά στη Σαντορίνη

Η “αφρόκρεμα” του freerunning από όλο τον κόσμο ετοιμάζεται και φέτος για το ετήσιο ραντεβού της στη Σαντορίνη, με τον τελικό του Red Bull Art of Motion να πραγματοποιείται στις 7 Οκτωβρίου, στην Οία.

Το ρόστερ των 18 αθλητών που θα αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό θα διαμορφωθεί ως εξής: οι 6 πρώτοι από τον τελικό της περσινής χρονιάς έχουν πάρει απευθείας πρόκριση για τον φετινό αγώνα, 7 αθλητές (4 άντρες και 3 γυναίκες) θα επιλεχθούν από εξαμελή επιτροπή μέσα από τον online προκριματικό που ξεκινά στις 6 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 6 Ιουλίου, και τα τελευταία 5 εισιτήρια θα δοθούν από την β’ φάση του προκριματικού που θα γίνει στις 5 Οκτωβρίου στη Σαντορίνη. Μια μέρα πριν, στις 4 Οκτωβρίου στην α’ φάση του προκριματικού θα έχουν επιλεγεί 20 αθλητές, από τους οποίους οι 5 θα προχωρήσουν στον τελικό.

Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στον online προκριματικό, θα πρέπει να ετοιμάσουν και να ανεβάσουν στο redbullartofmotion.com το βίντεό τους με διάρκεια έως 90 δευτερόλεπτα. Η εκτέλεση, η ροή, οι τεχνικές προκλήσεις, η δημιουργικότητα, αλλά και το τελικό αποτέλεσμα ως σύνολο αποτελούν τα κριτήρια βάσει των οποίων θα προκριθούν τελικά οι 7 φιναλίστ, εξασφαλίζοντας το πολυπόθητο εισιτήριο για το Red Bull Art of Motion.

Την περσινή κορυφαία εξάδα συνθέτουν οι: 1. Bart van der Linden (Ολλανδία), 2. Alfred Scott (ΗΠΑ), Joey Adrian (ΗΠΑ), Calen Chan (ΗΠΑ), Pedro Salgado (Πορτογαλία), Nathan Weston (ΗΠΑ).

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares