×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017 14:12

Δύο Έλληνες για τον πάγκο του Πανναξιακού!

Εν αναμονή των διοικητικών εξελίξεων στον Πανναξιακό και τουλάχιστον 2 από τα ονόματα που έχουν φτάσει στο mail της ομάδας, για τη θέση του προπονητή, είναι δυνατά και καταξιωμένα στον Ελληνικό αλλά και διεθνή χώρο του γυναικείου βόλεϊ. Μιλάμε για Έλληνες προπονητές που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, φαίνεται να συζητούν το ενδεχόμενο μετακίνησής τους στο νησί της Νάξου.

Μπορεί οι διοικητικές εξελίξεις στον Πανναξιακό ΑΟΝ να έχουν πρωταρχικό ρόλο τις τελευταίες ημέρες στα τεκταινόμενα του συλλόγου, ωστόσο στο mail της ομάδας έχουν φτάσει πολλές προτάσεις από προπονητές και μάνατζερ προπονητών που θέλουν να εργαστούν στον Πανναξιακό.


 Δύο εξ αυτών είναι Έλληνες προπονητές, καταξιωμένοι στις εγχώριες αλλά και διεθνείς διοργανώσεις, οι οποίοι στο ενδεχόμενο να «μετακομίσουν» στη Νάξο και στην δευτεραθλήτρια ομάδα της Ελλάδας και φιναλίστ του Κυπέλλου, φαίνεται να είναι άκρως θετικοί.

Άλλωστε το όνομα του Πανναξιακού και η καθιέρωση του στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας τα τελευταία χρόνια που αγωνίζεται στην Α1, σε συνδυασμό με το καλό κλίμα που επικρατεί στο νησί,  την σωστή δουλειά και την υποστήριξη από τους ανθρώπους της διοίκησης, είναι το κύρια συστατικά που αναζητεί κάθε προπονητής στη νέα του ομάδα.

Επίσης όλα τα προαναφερθέντα κάνουν τον Πανναξιακό,  πόλο έλξης για προπονητές και ταυτόχρονα για αθλήτριες μεγάλου βεληνεκούς.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως πολλές από τις αθλήτριες που πέρασαν από τη Νάξο με επιτυχία, όπως η Χριστίνα Τσέσλιαρ, ,η Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα, ,η Μίλιτσα Ράντοβιτς, η Μελίνα Εμμανουηλίδου, ,  η Παναγιώτα Διώτη, και προσφάτως η Κατερίνα Ζακχαιίου , μετά το πέρασμά τους από τον Πανναξιακό, πήγαν σε μεγαλύτερους συλλόγους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Βέβαια όπως είπαμε και στην αρχή  όλα πλέον είναι εν αναμονή των επερχόμενων εκλογών, όπου θα αναδείξουν διοικητικό συμβούλιο, το οποίο βέβαια θα πάρει τις οποίες αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares