Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 00:55

Τσάφος: Ευχαριστώ, θα είμαστε δίπλα στη νέα διοίκηση

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου πέρασε στην επόμενη μέρα όσο αφορά τα διοικητικά, καθώς  μετά από τέσσερα χρόνια ο Στέφανος Τσάφος αποφάσισε να μην λάβει μέρος στις εκλογές του συλλόγου, δίνοντας τη σκυτάλη στην επόμενη διοίκηση.

Η διοίκηση Τσάφου, με δύο θητείες στο ενεργητικό της και με δεδομένο ότι είχε υποστεί την «εξορία» λόγω της ανυπαρξίας γηπέδου, αφήνει ένα σημαντικό έργο στο πολιτιστικό και το αθλητικό κομμάτι του συλλόγου, καθώς, παρόλο που υπάρχουν πολλές δυσκολίες δυσκολίες  προσπάθησε να κρατήσει ψηλά το «λάβαρο» του ιστορικού συλλόγου.

Βέβαια όπως λέει μια παροιμία «όποιος δεν κάνει τίποτα δε κάνει και λάθη» … σίγουρα στη διαδρομή μίας δραστήριας διοίκησης θα υπάρξουν λάθη και παραλήψεις. Πάντως αν το τελικό ταμείο βγαίνει θετικό υπέρ του εκάστοτε συλλόγου, τότε σίγουρα υπάρχει θετικό πρόσημο.

Τα αρνητικά και τα θετικά ας τα κρίνει ο κόσμος. Ο ίδιος ο Στεφανος Τσάφος πάντως  με δημόσια επιστολή του ευχαριστεί όσους τον στήριξαν και υποσχέθηκε στη νέα διοίκηση του συλλόγου ότι, θα έχει κάθε βοήθεια και στήριξη, τόσο από τον ίδιο όσο και από τα επερχόμενα μέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

Με αφορμή της πρόσφατες εκλογές στον Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» και την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελα σαν απερχόμενος πρόεδρος να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους αυτούς που βρέθηκαν δίπλα μου αυτά τα 6 συνεχόμενα χρόνια (2 σαν Γενικός Γραμματέας και 4 σαν Πρόεδρος). Για μένα αυτά  τα 6 αυτά χρόνια ο σύλλογος ήταν ένα ακόμα σχολείο στο οποίο αποφοίτησα πιστεύω επιτυχώς.  Αυτό γιατί γνώρισα Ανθρώπους με όλο το νόημα της λέξης , άνθρωποι που μου στάθηκαν και με βοήθησαν ανιδιοτελώς και με μεράκι για το χωριό μας. Έτσι  το δημόσιο αυτό ευχαριστώ είναι ότι ελάχιστο μπορώ να τους πω.

Αναγκαίο είναι  να τονίσω ότι ενώ βλέπουμε σε αρκετούς συλλόγους στις Κυκλάδες να υπάρχει μεγάλη αδιαφορία στη συμμετοχή ατόμων για τη συγκρότηση των Διοικητικών Συμβουλίων στο δικό μας σύλλογο, σχετικά εύκολα συγκροτήθηκαν άτομα με σκοπό να συνεχίσουν το έργο και τις προσπάθειες μας.  Κάτι που αποδεικνύει την πόσο καλά οργανωμένη δομή έχει στηριχθεί ο Σύλλογος μας σε όλους τους τομείς, στα οικονομικά, στα αθλητικά και στα πολιτιστικά.

Τέλος εύχομαι στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο ότι καλύτερο και να έχουν καλή θητεία. Να καταφέρουν να πετύχουν ακόμα περισσότερους στόχους με γνώμονα το καλό του Συλλόγου και του Χωριού μας. Εγώ προσωπικά και το υπόλοιπο απερχόμενο συμβούλιο είμαστε πλάι τους σε ότι χρειαστούν να τους προσφέρουμε τις προσωπικές μας εμπειρίες και προσπάθειες και να είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες τους .    

ΤΣΑΦΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

05/06/2016

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares