Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017 17:45

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού Βόλου ο Παπαματθαιάκης

Ο πρώην τεχνικός του Πανθηραϊκού Μανώλης Παπαματθαιάκης βρίσκεται σε συζητήσεις σχετικά με την ομάδα που θα αναλάβει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με το όνομα του να παίζει ακόμα και για τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου χθεσινό δημοσίευμα του magnesiasports.gr αναφέρει ότι ο Κρητικός τεχνικός βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας από το Βόλο.

Αναλυτικά το magnesiasports.gr, αναφέρει:  Ο Περικλής Αμανατίδης μπορεί να φέρεται ως ο πρώτος στόχος για τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τα Τρίκαλα.

Όμως επαφές γίνονται και με άλλους τεχνικούς, όπως ο πολύπειρος Γιώργος Βαζάκας, που έχει καθίσει στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» τη σεζόν 2012-13, αλλά και τη σεζόν 2013-14. Με τον Γρεβενιώτη τεχνικό υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις, αφού υπάρχει εκτίμηση στο πρόσωπό του, αλλά το θέμα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες και σίγουρα ρόλο θα παίξει πώς θα καταλήξει η περίπτωση Αμανατίδη, ο οποίος ολοκληρώνει την Κυριακή τις υποχρεώσεις του με τα Τρίκαλα.

Να τονιστεί ότι τρίτος υποψήφιος είναι ο Κρητικός Μανώλης Παπαματθαιάκης, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν ο προπονητής του Πανθηραϊκού Σαντορίνης, που έπαιξε για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική. 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares