×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 22:41

Ευχαριστούμε τον Βαγγέλη Κάρλοβιτς και την ''ΟΡΘΟΥΓΕΙΑ''

Πίσω από κάθε ομάδα υπάρχουν άνθρωποι που προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους, υποδηλώνοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη τους για το σύλλογο τον οποίο πιστεύουν και αγαπούν.

Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι αναμφισβήτητα ο Φυσικοθεραπευτής, κ. Βαγγέλης Κάρλοβιτς, που έχει ταυτίσει το όνομα του με τον Πανναξιακό.

Ο κ. Κάρλοβιτς βρίσκεται επί σειρά ετών στο πλάι του Πανναξιακού, είναι τα ''Μαγικά Χέρια'' του Πανναξιακού, προσφέροντας εμπράκτως τις πλούσιες γνώσεις του και υπηρεσίες του, οι οποίες είναι πολλές και έχουν συμβάλει τα μέγιστα στην ακεραιότητα του έμψυχου υλικού.

Βέβαια ο Πανναξιακός δεν ξεχνά τους ανθρώπους που στέκονται αρωγοί στο έργο του και έτσι δεν θα μπορούσε να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Κάρλοβιτς, ο οποίος συμμετέχει στα Δ.Σ. του συλλόγου.

Η ανακοίνωση

Το Δ.Σ του Πανναξιακού Α.Ο εκφράζει τις ευχαριστίες στο φυσικοθεραπευτή της ομάδος και μέλος του Δ.Σ Καρλοβιτς Ευάγγελο για τις ανιδιοτελείς υπηρεσίες που προσέφερε  στα τμήματα ποδοσφαίρου και στίβου του συλλόγου καθ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Σημειώνεται ότι ήταν χορηγός σε εμφάνιση της ομάδος ποδοσφαίρου ενώ ήταν ανελλιπώς κοντά μας σε όλες τις δραστηριότητες της ομάδας μας.

Θεωρούμε ότι η βοήθεια του τόσο του ιδίου όσο και της επιχείρησης που διατηρεί: ΟΡΘΟΥΓΕΙΑ ήταν πολύ σημαντικές.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο.

73c2da95947328bf835162a0a495df92_XL.jpg

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares