Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 20:17

Στην Προοδευτική ο Γιόβαν Μιχαήλοβιτς

Ο Γιόβαν Μιχαήλοβιτς είναι η επιλογή της διοίκησης της Προοδευτικής για την θέση του προπονητή της ομάδας, μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Τζαναβάρα.

Ο Γιόβαν Μιχαήλοβιτς τα δύο τελευταία χρόνια εργάστηκε στον ΑΜΣ Φιλωτίου, ενώ όλοι τον θυμόμαστε από το πέρασμα του στον Πανναξιακό της Γ΄Εθνικής. Είναι ένας προπονητής που έχει παραστάσεις από τα μεγαλύτερα κλαμπ της χώρας και των Βαλκανίων, αφού στο παρελθόν έχει εργαστεί σε ομάδες όπως, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος, η Τούζλα και πολλές άλλες Πρόκειται για  γνωστό προπονητή κάτοχο  UEFA PRO, o  οποίος αρχικά στην Ελλάδα εργάσθηκε ως προπονητής τερματοφυλάκων, και στην συνέχεια ως πρώτος προπονητής σε αρκετές ομάδες.

Ο πρόεδρος της  Προοδευτικής κ. Νίκος Λεμονής αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις  δήλωσε σχετικά: «Καλώ τον κόσμο της Προοδευτικής να μην ανησυχεί, γιατί δεν υπάρχει λόγος, όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει για την ομάδα μας.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί η ανανέωση των συνεργασιών με τους παίχτες του υπάρχοντος ρόστερ και παράλληλα θα  ανακοινώσουμε τις μεταγραφές που  έχουμε στοχεύσει να κάνουμε.

Είναι γεγονός ότι η απουσία μου για κάποιες ημέρες για τις δουλειές μου φυσικό είναι να  μας φέρουν πίσω, όμως για όλα υπάρχει λύση, ο κ. Τζαναβάρας έπρεπε να κάνει μιά μικρή υπομονή, από τις τις δουλειές μας βάζουμε τα χρήματα στην ομάδα μας».

Με στοιχεία από το stoplekto.gr

d96e7cb7792c55885e83950e4939204f_XL.jpg

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares