Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017 23:57

Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις των Μικτών στη Σαντορίνη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν χθες και σήμερα στο γήπεδο του Καμαρίου στη Σαντορίνη οι προπονήσεις  – προεπιλογές των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων Νέων και Παίδων πριν την ανάπαυλα του Αυγούστου.

Ο Ενωσιακός προπονητής Γιώργος Μοστράτος προπόνησε 32 παιδιά από τις ακαδημίες του νησιού και είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά τις δυνατότητες τους και την ετοιμότητα τους.

Πλέον τον Σεπτέμβριο που θα αρχίσουν και πάλι οι προπονήσεις ο κ. Μοστράτος θα δει παιδιά από Σίφνο, Κύθνο, Σέριφο, Μήλο και Σύρο, προκειμένου να ολοκληρώσει το κομμάτι των επιλογών και να προχωρήσει στο μοντάρισμα των ομάδων.

Ο Γιώργος Μοστράτος, όπως το συνηθίζει θέλησε να ευχαριστήσει για τη φιλοξενία, λέγοντας:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΔΑΠΠΟΣ και τον πρόεδρο του κ. Τζούρο  για την παραχώρηση του γηπέδου, όπως επίσης και τη θύελλα για την φιλοξενία. Ειδικά να ευχαριστήσω τον γενικό αρχηγό της Θύελλας Κώστα Ρούσοο που μας παρείχε ότι χρειαστήκαμε. Τα τελευταία χρόνια η Σαντορίνη είναι τροφοδότης των Μικτών μας και έχει διακρίσεις με τη συμμετοχή δύο παικτών στην Περιφερειακή Ομάδα, τον Δρόσο και τον Βλαβιανό».

MIKTES_PROPONHSH_SANTORINI_3.jpg

MIKTES_PROPONHSH_SANTORINI_2.jpg

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares