Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017 14:46

Στόχος να παίξουμε σωστό και ελκυστικό ποδόσφαιρο

Μετά από την τετραετή θητεία του Δημήτρη Τριανταφυλλάκου στον πάγκο του Ανδρικού τμήματος του ΑΟ Πάρου η διοίκηση της παριανής ομάδας αποφάσισε να προχωρήσει σε ανακατατάξεις, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας με τον Ματθαίο Σκούρα, ο οποίος έρχεται στο νησί με πολύ κέφι και μεράκι για να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του.

Ο Ματθαίος Σκούρας είναι Διπλωματούχος Προπονητής Ποδοσφαίρου κατέχοντας το δίπλωμα uefa c, και ως στρατιωτικός στο κύριο επάγγελμα, έχει προπονήσει ομάδες του στρατού, αλλά και συλλόγους που συμμετείχαν σε πρωταθλήματα ενώσεων.

Στις πρώτες του δηλώσεις ω προπονητής του ΑΟ Πάρου, ο κ. Σκούρας ευχαρίστησε την πρόεδρο και το Δ.Σ. λέγοντας:

«Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω, για την επιλογή μου ως Προπονητή του Α.Ο. Πάρου, την πρόεδρο κυρία Κουτσουνικολή Μαρία και όλα τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου και να τους διαβεβαιώσω, ότι θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018».

Αναφορικά με τη νέα του ομάδα, τόνισε ότι το ομαδικό πνεύμα θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα:

«Γνωρίζω ότι ήρθα σε μια ομάδα με οικογενειακό κλίμα και με πολλούς ανθρώπους που ενδιαφέρονται και αγαπούν τον Α.Ο. Πάρου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την προσπάθεια που θα καταβάλουμε όλοι μαζί για την επιτυχή πορεία μας στο νέο πρωτάθλημα. Από την πλευρά μου, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δώσω συνέχεια στην δουλειά που έγινε από τον εξαίρετο συνάδελφο κ. Τρανταφυλάκο Τάκη και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρω να προσθέσω το δικό μου λιθαράκι στην οργάνωση και βελτίωση της ομάδας και των ποδοσφαιριστών μας».

Ο κ. Σκούρας μιλώντας για το ποια θα είναι τα στοιχεία, πάνω στα οποία θα δουλέψει κατά την προετοιμασία του ΑΟ Πάρου, τόνισε:

«Η προετοιμασία της ομάδας θα επικεντρωθεί στην βελτίωση της αντοχής, της δύναμης, της ταχύτητας, της ατομικής τεχνικής - επιδεξιότητας των ποδοσφαιριστών και της ατομικής - ομαδικής τακτικής στοιχεία απαραίτητα για την εφαρμογή των αρχών ποδοσφαίρου στους αγώνες για σωστό και ελκυστικό ποδόσφαιρο για τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος ελπίζω να είναι και φέτος η δύναμη μας. Εύχομαι σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία, αθλητικό πνεύμα, χωρίς τραυματισμούς και βία στους αγωνιστικούς χώρους».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares