Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 18:02

Ο πιθανότερος όμιλος για τον Πανθηραϊκό

Ήταν πολύ καλός για να είναι αληθινός, τελικά, ο όμιλος που διαγραφόταν για τους εκπροσώπους της ΕΠΣ Λέσβου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, φαίνεται ότι πιάνουν τόπο οι πιέσεις στο παρασκήνιο ως προς τον καταρτισμό, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ανακατατάξεις στις Ενώσεις που προορίζονταν να τοποθετηθούν μαζί με τη Λέσβο.

Αρχικά, όπως είχατε διαβάσει στο "SL" από τις 31 Αυγούστου, Αιολικός και Διαγόρας Αγ. Παρασκευής όδευαν προς έναν όμιλο με αντιπάλους από τις ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, ΕΠΣ Εύβοιας, ΕΠΣ Κορινθίας και ΕΠΣ Αργολίδας. Όμως αυτό σήμαινε πως οι άλλοι δύο όμιλοι, που περιελάμβαναν νησιωτικές ομάδες, συγκέντρωναν όλες τις υπόλοιπες δυνατές θεωρητικά Ενώσεις και αυτό προκάλεσε συσσωρευμένη δυσαρέσκεια. Συγκεκριμένα, με βάση και τα κριτήρια μετακίνησης, ο ένας όμιλος είχε μαζί τις ομάδες της ΕΠΣ Αθηνών και των ΕΠΣ όλης της Κρήτης. Ο άλλος όμιλος είχε την ΕΠΣ Πειραιά, μαζί με την ΕΠΣ Δωδεκανήσου, αμφότερες με πρωταγωνιστικούς στόχους και πολύ μεγάλα μπάτζετ. Εκεί προέκυψαν και οι μεγαλύτερες αντιδράσεις, αφού σε αυτόν τον όμιλο υπήρχε ο Εθνικός των 600.000€ φέτος, μαζί με Διαγόρα, Ρόδο και Ιάλυσο που έχουν προϋπολογίσει επίσης τεράστια για την κατηγορία μπάτζετ.

Στο παρασκήνιο, οι πιέσεις προς την Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ άρχισαν να γίνονται ασφυκτικές από την τελευταία συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υψώθηκε βέτο να μην μπουν στον ίδιο όμιλο οι ομάδες του Πειραιά και των Δωδεκανήσων, κάτι που προκάλεσε αναμενόμενη... καραμπόλα. Με αυτό ως δεδομένο, η ΕΠΣ Πειραιά έπρεπε να τοποθετηθεί μαζί με τις ομάδες της Λέσβου (αφού δεν ήταν δυνατόν η Λέσβος να μπει μαζί με τα Δωδεκάνησα) και τους υπόλοιπους αδύναμους θεωρητικά αντιπάλους αυτού του ομίλου. Έτσι, εξασφαλίστηκε και ο... υγιεινός περίπατος του Εθνικού, για τον οποίο ο στόχος της ανόδου στη Football League αποτελεί φέτος μονόδρομο.

Ερχόμενη η ΕΠΣ Πειραιά στον όμιλο των ομάδων μας, έπρεπε να ελευθερωθούν 4 θέσεις. Έτσι φαίνεται πως προέκυψε ανταλλαγή με την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής (1) και την ΕΠΣ Αργολίδας (3), η οποία όμως αντέδρασε έντονα και δεν αποκλείεται να τοποθετηθεί τελικά στον όμιλο της Πελοποννήσου, φέρνοντας την ΕΠΣ Λακωνίας και την ΕΠΣ Αρκαδίας στον όμιλο Δωδεκανήσων και Κυκλάδων! Παράλληλα, ερωτηματικό προκύπτει και με την ΕΠΣ Εύβοιας που μπορεί αρχικά να αποτελούσε αντίπαλό των ομάδων της ΕΠΣ Λέσβου, αλλά φαίνεται πως "μαγειρεύεται" αντικατάστασή της με την ΕΠΣ Βοιωτίας. 

Οι νέοι όμιλοι όπως προκύπτουν με βάση τις πληροφορίες του "SL" είναι οι εξής:

Α' Όμιλος
Άγ. Ιερόθεος (ΕΠΣ Αθηνών)
Φωστήρας (ΕΠΣ Αθηνών)
Κηφισιά (ΕΠΣ Αθηνών)
Ηλυσιακός (ΕΠΣ Αθηνών) 
Αιγάλεω (ΕΠΣ Αθηνών)
ΑΟ Παλαιόχωρας (ΕΠΣ Χανίων)
ΑΕ Μυλοποτάμου (ΕΠΣ Ρεθύμνου)
Ατσαλένιος (ΕΠΣ Ηρακλείου)
Ερμής Ζωνιανών (ΕΠΣ Ηρακλείου)
Ηρόδοτος (ΕΠΣ Ηρακλείου)
ΟΦ Ιεράπετρας ΕΠΣ Λασιθίου
Β' Όμιλος
Ένωση Πανασπροπυργιακού/Δόξας (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής)
Τριγλία Ραφήνας (ΕΠΣ Ανατ. Αττικής)
Θύελλα Ραφήνας (ΕΠΣ Ανατ. Αττικής)
Αήττητος Σπάτων (ΕΠΣ Ανατ. Αττικής)
Ιάλυσος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου)
Ρόδος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου)
Διαγόρας (ΕΠΣ Δωδεκανήσου)
Πανθηραϊκός (ΕΠΣ Κυκλάδων)
Ερμιονίδα (ΕΠΣ Αργολίδας) ή Αστέρας Βλαχιώτη (ΕΠΣ Λακωνίας)
Παναργειακός (ΕΠΣ Αργολίδας) ή Παναρκαδικός (ΕΠΣ Αρκαδίας)
Ερμής Κιβερίου (ΕΠΣ Αργολίδας) ή Λεωνίδιο (ΕΠΣ Αρκαδίας)

* Η ΕΠΣ Εύβοιας (Χαλκίδα, Ταμυναϊκός) προωθείται στον όμιλο Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας

Γ' Όμιλος
Αιολικός (ΕΠΣ Λέσβου)
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής (ΕΠΣ Λέσβου)
Ιωνικός (ΕΠΣ Πειραιά)
Εθνικός (ΕΠΣ Πειραιά)
Προοδευτική (ΕΠΣ Πειραιά)
Κερατσίνι (ΕΠΣ Πειραιά)
Λουτράκι (ΕΠΣ Κορίνθου)
Ζευγολατιό (ΕΠΣ Κορίνθου)
Πέλοπας Κιάτου (ΕΠΣ Κορίνθου)
Θήβα (ΕΠΣ Βοιωτίας)
ΑΠΟ Αμβρυσσέας (ΕΠΣ Βοιωτίας)

Πηγή: sportlesvos.gr

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares