Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 19:37

Στη Γ΄Εθνική με τη Δόξα Προσκυνητών ο Κρεμμύδας

Στη Δόξα Προσκυνητών που αγωνίζεται στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Γιώργος Κρεμμύδας που μέχρι πρότινος άνηκε στο δυναμικό του Πανθηραϊκού.

Ο 18χρονος Κρεμμύδας, που έχει διδαχτεί το ποδόσφαιρο στη συνεργαζόμενη με τον Πανθηραϊκό ακαδημία της playland, πέρασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, όπου και θα φοιτήσει.

Πρόκειται για ένα δυνατό ταλέντο που έχει αρκετές διακρίσεις τα προηγούμενα χρόνια, κατακτώντας το σχολικό πρωτάθλημα, ενώ έχει αποτελέσει μέλος των μικτών της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη προχώρησε στην μεταγραφή του Κυκλαδίτη δεξιού μπακ χαφ Γιώργου Κρεμμύδα έχοντας φτιάξει ένα νεανικό σύνολο. Επίσης έχει αποκτήσει τον Αργίτη πορτιέρο Γιάννη Νικολίτσα, τον Γιαννιώτη επιθετικό Δημήτρη Σιχλιμοίρη, τον Πατρινό Γιάννη Γαβριήλ, τον Τριπολιτσιώτη Μανώλη Βορφί και τον Σαμέτ Αχμέτ η Δόξα Προσκυνητών αποκτά έναν ακόμα υποσχόμενο νεαρό από την Σαντορίνη.

Πλέον στην ανανεωμένη ομάδα των Προσκυνητών σε σχέση με αυτήν που ξεκίνησε προετοιμασία ετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχοντας αντίπαλο στην Ξάνθη τον Ορφέα.

Με πληροφορίες από το thrakisports

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares