×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 05:01

Ας μη μείνουμε εκεί..

Η χαρμόσυνη είδηση περί ανακατασκευής του σταδίου των Πευκακίων στη Σύρο, να αποτελέσει την «αφετηρία» και για άλλα έργα στις Κυκλάδες και όχι απλά να είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα..

Αμφότερα τα νησιά έχουν την ανάγκη στήριξης από την Πολιτεία. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την πρόθεση των ανθρώπων που ζουν σε αυτά για καλύτερες συνθήκες αθλητισμού. Έχει να κάνει με τον ίδιο τον αθλητισμό και τις παραλειπόμενες υποδομές που αποφέρει στους επίδοξους αυριανούς πρωταγωνιστές.

Σαφώς και η υλοποίηση ενός έργου, που χρόνια αποτελεί πόθο για τους λάτρεις του Κλασικού Αθλητισμού εδώ και δεκαετίες, είναι εκ των προτέρων αισιόδοξο μήνυμα, ωστόσο ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

Οι Κυκλάδες χρειάζονται πολύ περισσότερα. Οι Κυκλάδες υστερούν ακόμα και σε καίριες πρωτογενείς υποδομές, οι οποίες αν μη τι άλλο κάθε χρόνο, «φωνάζουν» πως κάποιος πρέπει να επωμιστεί το βάρος και να κινήσει τα νήματα.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης στην παρούσα φάση δείχνει με την απόφασή του να δίνει.. φως στο σκοτάδι που μαστίζει τα τελευταία χρόνια τα νησιά μας, αφού τις περισσότερες φορές το κράτος δήλωσε απών στις ειδοποιήσεις των αρμοδίων για έργα.

Η Σύρος χρειάζεται ενίσχυση και σε άλλους τομείς. Μην ξεχνάμε πως μέχρι πρότινος ο ΑΟ Σύρου στις αρχές του καλοκαιριού πριν καλά – καλά παρθεί η απόφαση μη συμμετοχής του στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έπρεπε να βρει λύση και στο θέμα του γηπεδικού, κάτι που βέβαια κωλυσιεργούσε στις γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Το συμπέρασμα λοιπόν που βγαίνει από τα προαναφερθέντα είναι πως λύσεις υπάρχουν, αρκεί σύσσωμη η εκάστοτε Τοπική Κοινότητα σε συνεργασία με τους φορείς που ασχολούνται με τον Αθλητισμό στη χώρα μας, να έχουν κοινό στόχο και όραμα, χωρίς να υπερτερούν τα συμφέροντα και οι εγωκεντρισμοί. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares