×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2017 04:30

Η "τριπλέτα" ΑΟ Μυκόνου, Άνω Μεράς, ΠΑΣ Τήνου και η «πρώτη» του Μανουδάκη

Η αναμέτρηση για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων, είχε νικητή τον ΑΟ Μυκόνου επί του ΠΑΣ Τήνου με το επιμέρους 0-2 στο γήπεδο της Στενής, είχε την πρόκριση στην επόμενη φάση για την ομάδα του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη στο τοπικό ντέρμπι με την Άνω Μερά, είχε όμως και την «πρώτη» του Κυριάκου Μανουδάκη με τη νέα του ομάδα.

22135413_1749189585384550_123295028687763170_o.jpg

ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ Ο ΜΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

Μπορεί τα μάτια όλων σήμερα να ήταν στραμμένα στη Τήνο, με τη πρώτη σέντρα στο Κύπελλο Κυκλάδων, να βρίσκει αντιμέτωπους τον γηπεδούχο ΠΑΣ Τήνου και τον ΑΟ Μυκόνου, ωστόσο η αναμέτρηση δεν στιγματίστηκε μόνο από αυτό, αφού αρκετοί από αυτούς που βρέθηκαν στο γήπεδο, είχαν την ευκαιρία να δουν και τον Κυριάκο Μανουδάκη να αγωνίζεται για πρώτη φορά με τα χρώματα του ΠΑΣ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και αρχηγός του ΑΟ Σύρου είχε τα τρεξίματά του, βοήθησε αρκετά στο ύψος της μεσαίας γραμμής, κάτι που σημαίνει πως μόλις ο «Μανού» βρει τελείως τα πατήματά του, θα «δέσει» πλήρως με τους νέους του συμπαίκτες.

ΤΟΝ.. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΑΝΩ ΜΕΡΑ

AERTBRTHNRH5.jpg

Ο ΑΟ Μυκόνου πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όπου εκεί τον περιμένει δύσκολη αποστολή, καθώς θα έρθει αντιμέτωπος με την Άνω Μερά. Πρώτο τοπικό ντέρμπι στη Μύκονο, με τις δύο ομάδες πάντως να δίνουν ραντεβού και την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων, στο γήπεδο της Άνω Μεράς.

DRTNTFYJRTFUN56.jpg

ΜΕ ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ Η ΜΥΚΟΝΟΣ

ZSDRGSERGSEGE.jpg

Τέλος ο ΠΑΣ Τήνου και ο ΑΟ Μυκόνου δεν θα αργήσουν πολύ να.. ξαναϊδωθούν, αφού θα έρθουν εκ νέου αντιμέτωποι την πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος, με γηπεδούχο ομάδα αυτή του κ. Παχατουρίδη.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares