×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2017 03:30

Χρήστος Πελέκης: «Ο Πανθηραϊκός δεν είναι το μεγάλο φαβορί που σε τρομάζει» [vid]

Με εντατικούς ρυθμούς διεξήχθη η προετοιμασία του Διαγόρα Παρασκευής, εν όψει της επικείμενης αναμέτρησης την Κυριακή με τον Πανθηραϊκό. Ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Πελέκης μίλησε για την αναμέτρηση με την ομάδα της Σαντορίνης, αναφέροντας  συν τοις άλλοις πως οι φιλοξενούμενοι είναι στα μέτρα τους, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως ο Πανθηραϊκός δεν είναι το μεγάλο φαβορί που τρομάζει.

Μετά την λευκή ισοπαλία της πρεμιέρας ο Πανθηραϊκός ρίχνεται στη μάχη για δεύτερη φορά φέτος, αφού την Κυριακή θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Διαγόρα Παρασκευής.

Η ομάδα της Λέσβου, για πρώτη φορά στα «σαλόνια» της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από τον πρώτο της αγώνα, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Αήττητο Σπάτων με 3-0.   

Ο Πανθηραϊκός από την άλλη έμεινε στο 0-0 κόντρα στον Ερμή Κιβερίου στο γήπεδο των Φηρών, αναζητώντας πλέον τους τρεις βαθμούς στη Λέσβο.

Ενδιαφέρον πάντως έχει και το βίντεο που δημοσιεύθηκε από το SportLesvos.gr, από το οποίο αντλούνται εικόνες από την προπόνηση του Διαγόρα, ενώ ταυτόχρονα μιλούν στη κάμερα ο κ. Πελέκης, ο Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής (παράγοντας του Διαγόρα), αλλά και ο Κώστας Φιλιανός, ποδοσφαιριστής του συλλόγου.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: SportLesvos.gr

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares