×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2011 08:09

Ο Στάθης Παπαδημητρίου, μιλάει για όλους και για όλα

papadimitriou_st_2

Ο Νεαρός και πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής του Παμμηλιακού Στάθης Παπαδημητρίου, μας παρέθεσε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ;
Καταρχάς θέλω να αναφέρω πως νιώθω πολύ τυχερός που στην ηλικία των 17 ετών μου δόθηκε η αυτή η ευκαιρία, δηλαδή να παίξω στην ομάδα του Ολυμπιακού. Από κει και πέρα νομίζω πως η μεταγραφή μου δεν έγινε κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες. Να τονίσω βεβαία το μεγάλο της ηλικίας μου για μια τέτοιου είδους επαγγελματική αλλαγή.

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ;
Ήθελα να τονίσω όπως προανέφερα ότι λόγο του ότι έπαιζα τόσα χρόνια σε μια ομάδα όπως ο Παμμηλιακός που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκριθεί σε διάφορα επίπεδα με αυτή του Ολυμπιακού θεωρώ ότι ήταν αρκετά δύσκολο να προσαρμόσω την ερασιτεχνική μου νοοτροπία σε μια πιο απαιτητική - επαγγελματική - σκληρή νοοτροπία. Ξέρω όμως ότι έτσι έχουν τα πράγματα και ότι σίγουρα θα ήταν πολύ διαφορετικά αν ζούσα και μεγάλωνα σε έναν τόπο από τον οποίο θα μπορούσα ευκολότερα να έχω τις ευκαιρίες που έχουν χιλιάδες αλλά παιδιά στην ηλικία μου.. Μπορώ να σας πω ότι το πιθανότερο είναι να ήμουν σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο αυτή τη στιγμή..

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΟ;
Χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω καμία ομάδα και κανένα παράγοντα, νομίζω ότι είναι φανερό ότι το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο υστερεί λίγο σε ποιότητα. Εδώ καλά καλά στο νησί μου μέχρι και πριν κάτι μήνες δεν είχαμε γήπεδο με χόρτο ,ούτε καν γήπεδο να προπονηθούμε όσο το δημοτικό στάδιο επισκευαζόταν. Για παράδειγμα , πρωταθλήματα τοπικού σε περιφέρειες όπως της αττικής η του ηρακλείου γνωρίζω ότι είναι πολύ πιο δυνατά από το δικό μας. Παρόλα αυτά όμως, πιστεύω πως οι πρόεδροι κάθε ομάδας όλων των νησιών είναι άξιοι συγχαρητηρίων αφού προσπαθούν όσο μπορούν να βελτιώσουν το επίπεδο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα..

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ;
Όσο περνά ο καιρός όλο και περισσότερες ομάδες φτιάχνουν γήπεδο με χόρτο, αν δεν κάνω λάθος τώρα έχουν σχεδόν όλες, και αυτό βοηθά πάρα πολύ και στην προπόνηση της ομάδας αλλά και στην ποιότητα του ποδοσφαίρου που παρακολουθούμε. Όσον αφορά τώρα τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις θα αναφερθώ μόνο σε αυτές του νησιού μου γιατί για τα άλλα νησιά δεν μπορώ να γνωρίζω με ακρίβεια. Από τη στιγμή που προστέθηκε στο γήπεδο μας ο συνθετικός χλοοτάπητας πιστεύω ότι το είναι ένα από τα πιο πλήρη γήπεδα των Κυκλάδων μαζί με αυτό της Νάξου και της Άνδρου. Το γυμναστήριο είναι μέσα στο χώρο του σταδίου και γενικά οι εγκαταστάσεις είναι ικανοποιητικές. Από κει και πέρα θεωρώ πως η δημοτική αρχή κάθε νησιού θα πρέπει να κάνει τις καλύτερες προσπάθειες για να προωθήσει και να δημιουργήσει έναν καλύτερο αθλητισμό.

papadimitriou_st_1

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ;
Παρά το γεγονός ότι έκατσα μόλις δυο μήνες και ότι αποχώρησα μόλις μια μέρα πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή μου αφού τους ενημέρωσα ότι θέλω να επιστρέψω, νομίζω ότι οι εμπειρίες που αποκόμισα ήταν αρκετές. Μόνο και μόνο που συνεργάστηκα με τον κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ είναι αρκετό. Έκτος αυτού, η σκληρή δουλειά, η προπόνηση και η συνεχής μάθηση είναι τα κύρια στοιχειά που αποκόμισα. Το να αγωνίζεσαι στην μεγαλύτερη ομάδα της ΕΛΛΑΔΑΣ έστω και 2 μήνες σε βοηθά πάρα πολύ σε όλους τους τομείς της ζωής. Ποδόσφαιρο και αθλητισμός σημαίνουν πολιτισμό, κάτι το οποίο δυστυχώς είναι χαμένο στις μέρες μας. Όσον αφορά τώρα τις βλέψεις μου, σκοπός μου είναι να παραμείνω στον Παμμηλιακό την νέα χρόνια για να βοηθήσω όσο μπορώ να πετύχει η ομάδα τους στόχους της μιας και το πρωτάθλημα του χρόνου θα είναι ιδιαίτερα δυνατό. Από κει και πέρα ποτέ δεν ξέρεις τι έρχεται.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ;
Ο πρωτεύων στόχος είναι να πλασαριστεί η ομάδα στην πρώτη εξάδα. Πράγμα ιδιαίτερα δύσκολο αφού οι ομάδες πλέον είναι όλες πολύ δυνατές. Πιστεύω όμως ότι με σοβαρή δουλειά και με την ενίσχυση που έγινε θα μπορέσει η ομάδα να ανταπεξέλθει. Χρειάζεται όμως πάνω από όλα σοβαρότητα και ωριμότητα. Όσον αφορά τώρα την νέα χρόνια, θεωρώ όπως είπα ότι θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη μιας και το πρωτάθλημα θα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Πιστεύω όμως ότι με όπλο την ισχυρή έδρα μας η οποία τις περισσότερες χρονιές παραμένει ανίκητη θα μπορέσουμε να ατυχούμε πρώτον τους στόχους μας και στην συνεχεία να προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε τα καλά αποτελέσματα με το όμορφο ποδόσφαιρο.


ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ..
Ελπίζω πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και ωραία για όλες τις ομάδες..εύχομαι να εκλείψουν οι δυσκολίες και επίσης πιστεύω και εσείς οι ίδιοι να συνεχίσετε να στηρίζετε την προσπάθεια όλων των ομάδων με τέτοιου είδους ενημέρωση..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares