Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2017 02:09

Πρεμιέρα για τη νέα ενημερωτική εκπομπή του Sportcyclades.gr

Μία νέα εποχή στην ενημέρωση (έγκυρη και έγκαιρη) άνοιξε το απόγευμα της Πέμπτης, με την έναρξη της προγραμματισμένης εβδομαδιαίας αθλητικής εκπομπής, σε συνεργασία του Sportcyclades και του CycladesVideo του Γιώργου Δεουδέ. Σε ζωντανή μετάδοση και το Volcano TV, σε μία «τριπλέτα» που αναμένεται να.. βάλει πολλά γκολ.

Σε συνέχεια των διαδικτυακών συνεντεύξεων

Δεν πέρασαν λίγες ημέρες από την πρεμιέρα των διαδικτυακών συνεντεύξεων που αποφάσισε να υλοποιήσει το σάιτ μας, έχοντας απώτερο σκοπό να προβάλει όλα τα νησιά των Κυκλάδων.

Σέριφος, Σύρος ακόμα και η Κύθνος πήραν το λόγο, ανοίγοντας τον χορό αυτού του νέου εγχειρήματος. Και η ιστορία σαφώς δεν έληξε καθώς μετά το πέρας του προσεχές τριημέρου, το Sportcyclades.gr θα επανέλθει με απευθείας σύνδεση και από τα υπόλοιπα νησιά.


Έρχεται και το Live Streaming

Κι αν νομίζετε πως το σάιτ θα έμενε εκεί.. τότε ατυχήσατε. Αυτό το Σάββατο θα γίνει και η πρώτη Live Streaming μετάδοση «υψηλής ευκρίνειας» σε απευθείας σύνδεση με τη Πάρο, για την αναμέτρηση στο γήπεδο του Αρχιλόχου, μεταξύ του γηπεδούχου Μαρπησαϊκού και του ΑΠΣ Κύθνου.

Το Sportcyclades.gr θα δώσει το παρών στα Κυκλαδίτικα γήπεδα, υλοποιώντας τις υποσχέσεις του και παρακολουθώντας τις εξελίξεις, μέσα.. από τη πηγή.

Οι Live Streaming μεταδόσεις ωστόσο θα έχουν και συνέχεια, κάτι βέβαια που θα ενημερώνεστε μέσα από το σάιτ.


Ένα νέο κεφάλαιο η ενημερωτική εκπομπή 

Η συνεργασία του Sportcyclades.gr και του CycladesVideo του Γιώργου Δεουδέ, μόνο θετικές εξελίξεις θα μπορούσε να έχει. To Volcano TV και ο Παναγιώτης Μυτιληναίος, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη προσπάθεια.

Σε ζωντανή μετάδοση από το στούντιο της Νάξου, το κανάλι που εδρεύει στη Σαντορίνη, μετέφερε την εικόνα σε όλα τα Κυκλαδίτικα σπίτια.

* Οποιαδήποτε ατέλεια ηχητική ή και τηλεοπτική, είναι προϊόν της νέας προσπάθειας που καταβάλλεται, κάτι βέβαια που θα επαλειφθεί στη διάρκεια του χρόνου.


 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ:

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares