Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2017 01:28

Ο Πανναξιακός Ευχαριστεί την ''Blue Star Ferries''

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ με ανακοίνωση του ευχαριστεί την Blue Star Ferries για την παροχή δωρεάν εισιτηρίων και εκπτώσεων στα τμήματα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου Νάξου (Πανναξιακός Α.Ο.Ν.) αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον όμιλο Attica Group και την εταιρεία Blue Star Ferries για την αμέριστη στήριξη τους στον σύλλογό μας.

Η Blue Star Ferries κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, είναι δίπλα στον σύλλογο μας όποτε την χρειαστήκαμε συμβάλλοντας σημαντικά στην εύρυθμη λειτουργία του σωματείου μας απαλλάσσοντας μας από το οικονομικό βάρος των μετακινήσεων μας.

Μετά τις δωρεάν μετακινήσεις της γυναικείας ομάδας βόλεϊ η Blue Star Ferries προσφέρει δωρεάν και τις μετακινήσεις της ανδρικής ομάδας μπάσκετ καθώς και σημαντικές εκπτώσεις στις ενδοκυκλαδικές μετακινήσεις των τμημάτων υποδομών σε βόλεϊ και μπάσκετ.

Ο Πανναξιακός και η Blue Star Ferries ταξιδεύουν μαζί στην υλοποίηση των στόχων μας, και την ευχαριστούμε θερμά για την άμεση συμπαράσταση που δείχνει στον Πανναξιακό ΑΟΝ.

Για το ΔΣ, ο πρόεδρος

Ποτικιάν Γεώργιος

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares