×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011 23:33

Η σύνθεση της 8μελής επιτροπής Και η Συναυλία Χατζηγιάννη

nireas_marpissa_2011

Στις 18 Ιουλίου 2011, έγινε η πρώτη συνάντηση των μελών της επιτροπής που ορίστηκε να είναι υπεύθυνη για τα τμήματα ποδοσφαίρου Ανδρών και Νέων του ΑΜΕΣ Νηρέα για την περίοδο 2011-2012, αυτά διαμορφώθηκαν κατόπιν συνεννόησης των δύο συλλόγων ΑΜΕΣ Νηρέας-ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός.

Η σύνθεση της 8μελής επιτροπής έχει ως εξής : Προεδρεύων : Φραντζής Ανδρέας Γραμματέας : Γαβαλάς Παντελής Ταμίας : Γεμελιάρης Γιάννης Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Τριπολιτσιώτης Σταύρος (Πρόεδρος ΑΜΕΣ Νηρέα) Μέλη : Παντελαίος Γιώργος (Πρόεδρος ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκού) Σιφναίος Μανώλης Τσιγώνιας Άγγελος Καρποδίνης Βαγγέλης Σε συνέχεια της συνάντησης των μελών υπήρξε ραντεβού με τον προπονητή Μοστράτο Νικόλαο του οποίου και έγινε πρόταση να αναλάβει την ομάδα. Αφού ευχαρίστησε για την πρόταση που του έγινε, δεν την αποδέχτηκε λόγω έλλειψης χρόνου, αφού η νέα αυτή προσπάθεια έχει αυξημένες υποχρεώσεις. Τα μέλη ευχαρίστησαν τον Νίκο Μοστράτο για την μέχρι σήμερα παρουσία του στην ομάδα. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη η επιτροπή εξετάζει διάφορες άλλες περιπτώσεις για την θέση του προπονητή. Υ.Γ.: Για όλα τα θέματα που αφορούν τη νέα μας αυτή προσπάθεια θα ισχύουν μόνο όσα ανακοινώνονται μέσω των Δελτίων Τύπου που θα αποστέλλονται στα Μ.Μ.Ε.

Ο Πρόεδρος ΑΜΕΣ Νηρέα: Τριπολιτσιώτης Σταύρος

Ο Πρόεδρος ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκού: Παντελαίος Γιώργος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ

Παρασκευή 19 Αυγούστου

Ώρα 9.30μμ

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το καλοκαίρι αυτό ταξιδεύει σε αγαπημένες πόλεις σε όλη την Ελλάδα παρουσιάζοντας ένα αισιόδοξο πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του τελευταίου του άλμπουμ και όλα τα τραγούδια που έχει αγαπήσει ο κόσμος από την αρχή της καριέρας του μέχρι σήμερα. Σε μία περίοδο που η χώρα δοκιμάζεται, ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να αγγίξει το συναίσθημα τόσων ανθρώπων όσο κανείς άλλος από την γενιά του, έρχεται με χαμόγελο και τραγούδια που μας ενώνουν και μας κάνουν να σκεφτόμαστε θετικά και στέλνει το δικό του μήνυμα. Με τη μουσική, την αστείρευτη ενέργεια και την καλή του διάθεση προσφέρει πάντα στο κοινό χαρά και αισιοδοξία.

Ο Μιχάλης φέτος, ανανεωμένος και ξεκούραστος, αφού τον χειμώνα έκανε μόνο 5 επιλεγμένες εμφανίσεις, βρίσκεται στην καλύτερη ερμηνευτικά στιγμή του έχοντας ένα πενταπλά πλατινένιο άλμπουμ στις αποσκευές του. Ένα άλμπουμ που μετράει ήδη πολλά top singles, το “Μία απ'τα ίδια”, σε στίχους Ελεάννας Βραχάλη, πρώτο στις λίστες των ρ/φ ολης της Ελλάδας, το «Έλα κοντά», “Το καλοκαίρι μου”, το “Καλύτερο Ψέμα”, αλλά και τα “Αν είναι έτσι η αγάπη”, “Αν μ'αγαπάς”, “Το παιδί της βροχής”.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ώριμος καλλιτεχνικά, όχι μόνο σε επίπεδο σύνθεσης και ενορχήστρωσης, αλλά και ερμηνευτικά. Ταυτόχρονα είναι πιο έντονος και πιο συναισθηματικός, ουσιαστικός πάντα στην επικοινωνία του με το κοινό κάθε συναυλίας του.

Και αυτό το καλοκαίρι φέρνει στη σκηνή όλα τα μοναδικά στοιχεία που τον έκαναν αυτό που είναι: λάμψη, ενέργεια και μία δυναμική που ξεκινάει από τη μουσική του και φτάνει μέχρι και τον τελευταίο ακροατή.

Μη χάσετε τη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην αγαπημένη του Πάρο την Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 9.30.

Προπώληση εισιτηρίων ΑΠΟ 2/8/11

ΠΑΡΟΙΚΙΑ : Βιβλιοπωλείο Αναγέννηση, AUDIOPHILE Γιάννης Ρούσσος, Hotspot Café, Coffee Way, ΚΔΕΠΑΠ Φύλαξη Αποσκευών Λιμανιού, Mini-Market «ΜΗΝΑΣ»

ΝΑΟΥΣΑ : Βιβλιοπωλείο «Πάρια Λέξις», Βιβλιοπωλείο «Παρά Πέντε», Βιβλιοπωλείο «Σαϊτα», «ΑΤΟΥ Sportswear», Φωτογραφείο Σταύρος Νιφλής, AMELIE Cafe

ΜΑΡΠΗΣΣΑ : Βιβλιοπωλείο «Καλημέρα»

ΛΕΥΚΕΣ : «Ράμνος Café»

ΑΛΥΚΗ : Κεντρικό Περίπτερο

ΔΡΥΟΣ : Εστιατόριο «ΑΝΝΑ»

ΠΙΣΩ ΛΙΒΑΔΙ : Τουριστικό Γραφείο «Visit Cyclades»

ΛΟΓΑΡΑΣ : «COFFEE TIME» Αντωνοπούλου Αννεζίνα

ΠΟΥΝΤΑ : PUNDA BEACH

ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ : Τουριστικό Γραφείο «Ωλίαρος»

Τιμή εισιτηρίου:18 ευρώ

Διοργάνωση: ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares