×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017 18:48

Κακή εμφάνιση και ήττα για τον Πανθηραϊκό

Με ήττα συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Ανδρέα Σκέντζου στον πάγκο του Πανθηραϊκού, καθώς η ομάδα της Σαντορίνης προβλημάτισε με την απόδοση της γνωρίζοντας την ήττα με 1-2 από τον Παναργειακό.

Οι Σαντορινιοί που έλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα σε όλη τη διάρκεια του, αλλά πλήρωσαν ακριβά τα πολλά προβλήματα σε άμυνα και επίθεση μη καταφέρνοντας να ευχαριστήσουν τους φίλους της ομάδας που παρά τον κακό καιρό γέμισαν τις εξέδρες του γηπέδου των Φηρών.

Στο πρώτο μέρος η απόδοση των δύο ομάδων κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν το 0-1 σε ανύποπτο χρόνο, όταν ο Καλύβας στο 30΄νίκησε με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή τον Αθανασίου.

Ο Πανθηραϊκός είχε την ευκαιρία να μειώσει πριν το τέλος αλλά δεν μετουσίωσε ποτέ σε γκολ την υπεροχή του, ενώ φωνάζει και για ένα χέρι – πέναλτι σε σουτ του Φύτρου.

Ο Πανθηραϊκός στην επανάληψη μπήκε αποφασισμένος και απείλησε με το καλημέρα μα τον Περιάλη να χάνει μοναδική ευκαιρία στο δεύτερο δοκάρι όταν τροφοδοτήθηκε από τον Μανιάς.

Τελικά η ομάδα της Σαντορίνης απάντησε στο 69’, όταν ο Ντούμος είδε τον Τσέλιο εκτός εστίας και τον πλάσαρε από τον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Οι δύο ομάδες έφτασαν κοντά στην επίτευξη κάποιου τέρματος, όταν λίγο νωρίτερα ο Ζέλιος έσωσε πάνω στη γραμμή κεφαλιά του Κολλαρά, ενώ στο 72΄ο Περιάλης είδε διαγώνιο σουτ να περνά μόλις άουτ.

Στο 87΄είχαμε ένα Φοβερό σουτ του Μάνιας που έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Τσέλιος, ενώ στην εξέλιξη της φάσης οι φιλοξενούμενοι βγήκαν 3 με 1 στην αντεπίθεση αλλά ο Λιακόπουλος σούταρε εντελώς άστοχα.

Ο Πανθηραϊκός στη προσπάθεια του να πετύχει το γκολ της νίκης άφησε χώρο και στο 89΄ το πλήρωσε ακριβά, καθώς σε μία αντεπίθεση ο Καλογερής σούταρε εύστοχα έξω από τη περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Σύνθεση

Πανθηραϊκός (Σκέντζος): Αθανασίου, Ζέλιος (83΄), Μπιρμπίλης, Μπίρης, Φύτρος, Κεφαλάς, Μάνιας, Περιάλης, Ντούμος, Γκίκας, Πολυκρέτης (53΄Μασάδο).

Στον πάγκο ήταν οι: Ματσιώτας, Λούκα, Συνολάκης, Ζωντός, Αγοραστός.

Παναργειακός (Κετικίδης): Τσέλιος, Παναγιώτου, Κολλαράς, Μαζίνη, Νώτης, Πούτσης, Καλογεράκης, Καλύβας, Παιδάκης (86΄Λιακόπουλος), Καλογερής, Ντούκιτς.

Στον πάγκο ήταν ο Μάνος

Φωτογραφίες

 

 Ο αγώνας όπως μεταδώθηκε από τη σελίδα μας

 

 

Το Live Score

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares