×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2018 01:41

Πανθηραϊκός - Τριγλία Ραφήνας: Απεταξάμην του Χ!

Στον απόηχο της παραίτησης του Τάκη Γρυπαίου από τη θέση του Γενικού Αρχηγού του Πανθηραϊκού, η ομάδα της Σαντορίνης τη προσεχή Κυριακή θα δώσει ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της τη φετινή σεζόν, υποδεχόμενη στο γήπεδο των Φηρών τον ΑΟ Τριγλίας Ραφήνας.

Επιστροφή στη δράση για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τον 7ο Όμιλο. Ο Πανθηραϊκός επανέρχεται «σπίτι» του, μετά το άδικο για αυτόν 1-1 κόντρα στον Αιολικό, ενώ ταυτόχρονα επιθυμεί να κάνει επανεκκίνηση τη νέα χρονιά, ξεφεύγοντας λίγο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Η αποχώρηση του Φαμπίνιο προ λίγων ημερών, σε συνδυασμό με τη παραίτηση από τη θέση του Γενικού Αρχηγού του Τάκη Γρυπαίου που ήρθε λίγη ώρα πριν στο φως της δημοσιότητας, μπορεί να έχουν θολώσει λίγο τα νερά, ωστόσο ο Πανθηραϊκός όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι μπορεί και ενώνει τα κομμάτια του παζλ και καταφέρνει να πορεύεται, παρά τα όποια ζητήματα προκύπτουν στην διάρκεια της σεζόν.

Ένα από αυτά ακούει στο όνομα Τριγλία Ραφήνας. Οι φιλοξενούμενοι θα ταξιδέψουν στη Σαντορίνη έχοντας τη ψυχολογία με το μέρος τους, καθώς προέρχονται από μια σπουδαία εντός έδρας νίκη επί του σκληροτράχηλου Διαγόρα Αγίας Παρασκευής με 1-0, τη προηγούμενη αγωνιστική.

Από την άλλη ο Πανθηραϊκός θέλει να ξορκίσει τον κακό δαίμονα που τον τυραννά αυτή τη περίοδο, καθώς οι καλές εμφανίσεις της ομάδας δεν συνδυάζονται με τους τρεις βαθμούς. Το «θρίλερ» του «Χ» συνεχίζει να περιπλανιέται πάνω από τον σύλλογο, αφού από τους 9 αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής η ομάδα της Σαντορίνης, οι 5 έληξαν ισόπαλοι.

Το επίσημο σάιτ του Πανθηραϊκού αναφέρει τα εξής:

Για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ο Πανθηραϊκός υποδέχεται τον Α.Ο Τρίγλιας Ραφήνας την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Πανθηραϊκού και θα ξεκινήσει στις 13:30.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares