Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 21:15

Διαμαρτυρία του Πανσιφναϊκού για τον ορισμό του αγώνα με ΑΟ Σερίφου

Με μία καυστική ανακοίνωση του ο Πανσιφναϊκός διαμαρτύρεται για τον ορισμό του αγώνα με αντίπαλο τον ΑΟ Σερίφου.

Με αφορμη τον επομενο αγωνα της ομαδας μας την Κυριακη στην Σεριφο με την ομωνυμη ομαδα, θα θελαμε να ενημερωσουμε τον φιλαθλο κοσμο των Κυκλαδων ποσα κυματα περασε ο ορισμος αυτος!!!

Και συγκεκριμενα απο ποσα κυματα τον περασαν οι ανθρωποι της Ενωσης!! απλα αστεια, τραγελαφικα και ανευθυνα !!!! αποφασεις που εδειξαν να μην σεβονται τον αγωνα που δινουμε εμεις σαν Πανσιφναικος ΑΣ αλλα κι αλλες ομαδες των Δυτ,Κυκλαδων!! να μην σεβονται τον αγωνα των αθλητων που για να παιξουν 90’ αγωνα,χρειαζεται να λειψουν απο τα σπιτια τους κ τις δουλειες τους για 2 μερες!! για την ακριβεια των γεγονοτων αναφερουμε πως αρχικα οριστηκε ο αγωνας με την Σεριφο, εμπροθεσμα καταθεσαμε αιτημα αναβολης το οποιο εγκριθηκε και επαναοριστηκε αγωνας με τον Νηρεα στην Παρο.

Το αποδεχθηκαμε, εγιναν κινησεις με κλεισιμο εισιτηριων ωστε να παμε να παιξουμε στην Παρο και το κυριοτερο εγινε αιτημα προς την Hellenic Seaways και το πλοιο Αρτεμις για παρακαμψη του το Σαββατο, ωστε να μας παει στην Παρο το οποιο και εγκριθηκε!!

Αργοτερα λοιπον ερχεται τηλεφωνο απο μελος της Ενωσης,το οποιο μας αναφερει οτι δεν εγκρινεται τελικα η αναβολη κ θα ισχυει ο αρχικος ορισμος με την Σεριφο!!!

Του αναλυουμε τα παραπανω και θα μας ενημερωνε για την αποφαση που θα επαιρναν στην συναντηση που ειχαν στην Ενωση!! το αποτελεσμα ηταν να μην ληφθει υποψη τιποτα απο τα παραπανω κ να ακυρωθει ο ορισμος με τον Νηρεα και να μας υποχρεωνουν με νεο ορισμο να παμε στην Σεριφο!!!

Για ολα αυτα που αναφερουμε παραπανω,υπαρχουν τα σχετικα εγγραφα!!!
Ερχομαστε λοιπον να αναθεωρουμε τις σκεψεις μας,να πρεπει να ξαναγινει νεος σχεδιασμος,να χαθουν ακτοπλοικα-αεροπορικα εισιτηρια και το κυριοτερο να χαθει η εμπιστοσυνη και η βοηθεια που μας δινει τοσα χρονια η Hellenic Seaways και το πληρωμα του Αρτεμις!!

Το πλοιο θα περασει αυριο απο Σιφνο και θα λενε οτι τους κοροιδευουμε!! Αραγε οταν στα επομενα 2 ματς που εχουμε στην Παρο και χρειαστει να κανουμε νεο αιτημα, αν δεν το εγκρινουν θα μας φταιει η εταιρεια;; θα πληρωσει η ΕΠΣ τα παραπανω εξοδα που θα προκυψουν, αφου θα χρειαζεται επιπλεον διανυχτερευση;;;
Ολα αυτα δειχνουν  την προχειροτητα κ την ελλειψη συννενοησης απο πλευρας ΕΠΣ στον καθορισμο των αγωνων!!! Φαινεται οτι αν ζηταει κατι μια ομαδα απο τις κεντρικες κυκλαδες ειναι πιο εφικτο να υλοποιηθει, ενω εμεις απο τις Δυτ. Κυκλαδες πρεπει να δινουμε αγωνα συνεχεια!!! Τι θελετε κυριοι;; Να αποχωρησουμε;;;
Δεν σας κανουμε το χατηρι λοιπον!!!

Σας προειδοποιουμε να ειστε πιο προσεχτικοι την επομενη φορα!!!

Δ.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΥ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares