Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018 22:30

Μία ανάσα πριν τη σωτηρία ο Πανθηραϊκός με το ''Χ'' στο Άργος [pics]

Μία νίκη στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια του 7ου ομίλου αναζητά πλέον ο Πανθηραϊκός για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στη Γ΄Εθνική μετά τον βαθμό της ισοπαλίας ( 0-0 ) που απέσπασε σήμερα στο Άργος απέναντι στον Παναργειακό.

Η ομάδα της Σαντορίνης, ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ, με το 0-0 να αφήνει γλυκόπικρη γεύση, αφού όπως εξελίχθηκε ο αγώνας η σωτηρία θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί από σήμερα.

Πλέον, οι 26 βαθμοί κατατάσσουν τον Πανθηραϊκό μέσα στα φαβορί για τη σωτηρία, καθώς μία νίκη με Αιολικό (εντός) ή Τριγλία Ραφήνας (εκτός) τον αφήνουν αδιάφορο το τι θα γίνει στα άλλα ματς.

Το σχετικό δημοσίευμα στη σελίδα του συλλόγου, αναφέρει:

Για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ο Πανθηραϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα κόντρα στον Παναργειακό, στο ματς που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (18/03) στο Δ.Α.Κ Άργους.

Η ομάδα μας στο πρώτο μέρος έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ.  Η πρώτη τελική προσπάθεια ανήκε στον Παναργειακό, με τον Καλύβα να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ από την αριστερή πλευρά, και τον Αθανασίου να πέφτει στη γωνία και να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 14′ ο Φύτρος με απευθείας εκτέλεση φάουλ είδε τον Μάνο να αποκρούει δύσκολα. Στο 28′ μετά από σέντρα του Κεφαλά, ο Κοσταντίνοφ έπιασε μια γυριστή κεφαλιά όμως ο Μάνος απέκρουσε αρχικά, και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας.

Από το 33ο λεπτό ο Παναργειακός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παναγιώτου με απευθείας κόκκινη, καθώς ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων ανέτρεψε αντικανονικά τον Κοσταντίνοφ ο οποίος έβγαινε μόνος του απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Μάνιας με τη μπάλα να βρίσκει στο τοίχος, να αλλάζει πορεία και τελικά να περνά άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, και παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα η ομάδα μας δεν κατάφερε να φτάσει στο πολυπόθητο γκολ, αφού δεν μπόρεσε να διασπάσει την σφικτή άμυνα του Παναργειακού, ενώ από την άλλη ο Πανθηραϊκός δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους.

Κορυφαία στιγμή ήταν αυτή του 66oυ λεπτού όταν ο Μάνιας εκτέλεσε κόρνερ από τη δεξιά πλευρά, με τον Περιάλη να πετάγεται στην πορεία της μπάλας όμως ο Μάνος έδιωξε ενστικτωδώς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κουτσαναστάσης, με βοηθούς τους κ.κ. Καρβούνη και Γκούμα.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γ.Κετικίδης): Μάνος-Παναγιώτου, Μεζίνη, Καϊάφας, Διαμαντής- Πούτση, Καλύβας, Παιδάκης (65’ Λιακόπουλος)- Καμπιώτης (85’ Καραμπάς), Φρεντ (90’ Καλογεράκης), Καρβούνης.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Κ.Σκέντζος): Αθανασίου, Αγοραστός, Ζέλιος (70’ Πολυκρέτης), Μπιρμπίλη, Ντούμος, Γκίκα, Φύτρος, Κεφαλάς (83’ Καμπόσος), Ντάνκουα (65’ Περιάλης), Μάνιας, Κοσταντίνοφ .

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι Κανελίδης και Λούκα.

Βαθμολογία - Αποτελέσματα - Επόμενοι αγώνες

2018-03-18_6.jpg

 

2018-03-18_3.jpg

2018-03-18_4.jpg

2018-03-18_5.jpg

Φωτογραφίες από το argonafplia.gr

panarg-santorini-a1panarg-santorini-a2panarg-santorini-a3panarg-santorini-a4panarg-santorini-a5panarg-santorini-a6panarg-santorini-a7panarg-santorini-a9panarg-santorini-a10panarg-santorini-a12panarg-santorini-a14panarg-santorini-a16panarg-santorini-a17panarg-santorini-a18panarg-santorini-a19panarg-santorini-a22panarg-santorini-a23panarg-santorini-a24panarg-santorini-a25panarg-santorini-a26panarg-santorini-a27panarg-santorini1panarg-santorini2panarg-santorini3panarg-santorini5panarg-santorini6santorini1

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares