Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018 01:35

Ολοκληρώθηκε το διήμερο προετοιμασίας στη Σύρο [pics]

Η δεύτερη ημέρα προπονήσεων της Μικτής Κυκλάδων στη Σύρο, που περιείχε φιλικό αγώνα απέναντι στον Αίαντα Σύρου, ήταν η τελευταία πρόβα πριν την μετάβαση της επίλεκτης ομάδας μας στην Αθήνα για τη συμμετοχή της στο final four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων.

Το φιλικό με την ομάδα της Σύρου ήταν ένα πολύ χρήσιμο ματς, όπου ο Ενωσιακός Προπονητής κ. Γιώργος Μοστράτος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους του ποδοσφαιριστές του και να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο βρέθηκε για να παρακολουθήσει την προπόνηση της Μικτής, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίος Φρέρης ο οποίος σε δηλώσεις του στο sportcyclades.gr ευχήθηκε καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας.

Μετά τον ορισμό της έδρας και των διαιτητών του f4 όλα πλέον είναι έτοιμα για την αναχώρηση της ομάδας Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων στη Βάρη όπου την Τετάρτη 11 Απριλίου, στην πιο μεγάλη στιγμή του θεσμού για τον νομό μας, θα διεκδικήσει απέναντι στην ΕΠΣ Ηρακλείου μία θέση στον μεγάλο τελικό της Παρασκευής (13/4). 

Το διήμερο στη Σύρο εκτός από πολλές ώρες προπόνησης και ανάλυσης του αντιπάλου περιείχε και επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη, και βέβαια την υπέροχη φιλοξενία στο ''Αρχονταρίκι'' και το ποιοτικό ''Αλλού Γυαλού''.

Δείτε φωτογραφίες από την δεύτερη ημέρα:

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares