Σάββατο, 07 Απριλίου 2018 22:22

Ενδυνάμωση, ταχυδύναμη και Plaza Resort για τη Μικτή Νέων [pics]

Πάσχα στο γήπεδο θα κάνουν οι ποδοσφαιριστές της Μικτής Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων που προετοιμάζονται εντατικά για τον μεγάλο ημιτελικό της Τετάρτης (11/4) κόντρα στην ΕΠΣ Ηρακλείου.

Μετά το προπονητικό διήμερο στη Σύρο, οι παίκτες του Γιώργου Μοστράτου ακολουθούν κατά γράμμα το πρόγραμμα που τους έχει αναθέσει ο ενωσιακός προπονητής και εκτελείται σε όλα τα νησιά, με την Μικτή Νέων να λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένο ρολόι.

Ο κύκλος σε αυτό το στάδιο της ενδυνάμωσης θα κλείσει αύριο για όλους του παίκτες με πρόγραμμα ταχυδύναμης που θα εκτελέσουν στις 9:00 το πρωί, προκειμένου μετά να γιορτάσουν με τις οικογένειες τους το Άγιο Πάσχα.

Το πρόγραμμα προπονήσεων θα συνεχιστεί την Δευτέρα 9/4 στο γήπεδο της Βάρης, ενώ πριν τον ημιτελικό της Τετάρτης, την Τρίτη 10/4 θα υπάρξει χαλάρωμα στο γήπεδο της Φώκαιας.

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, όλοι μας γνωρίζουμε ότι αυτό που έχουν πετύχει αυτά τα παιδιά και ο προπονητής τους είναι ήδη πολύ μεγάλο. Πιστεύουμε στην αξία τους και έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες τους. Να έχουν καλή τύχη!

Φωτογραφίες από τις προπονήσεις ενδυνάμωσης

 

 

Πολυτελής διαμονή

Από την πλευρά της η ΕΠΣ Κυκλάδων έχει βάλει το δικό της λιθαράκι σε όλη αυτή την πρωτόγνωρη διαδικασία για τις Κυκλάδες, καθώς τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό ότι η αποστολή των Μικτών θα φιλοξενηθεί στο Plaza Resort της Αναβύσου, το οποίο διαθέτει ιδανικές συνθήκες φιλοξενίας και διαμονής.

Δείτε κάποιες φωτογραφίες

Uranos2_2.jpg

 

exclusive-triple.jpgaubar-dining.992x0.jpg

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares