Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 15:41

Σε «θέσεις μάχης» τα ''Λιοντάρια'' των Κυκλάδων

Η προετοιμασία της Μικτής ομάδα Νέων της ΕΠΣ Κυκλάδων ολοκληρώθηκε σήμερα στο γήπεδο της Βάρης και όλα πλέον είναι έτοιμα προκειμένου αύριο (11/04) στις 12:00 η επίλεκτη ομάδα μας να αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Ηρακλείου στον ημιτελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Όμως αξίζει να δούμε πως ξεκίνησε όλη αυτή η όμορφη... πορεία αυτής της αξιόλογης ομάδας προς το Final 4. Μία ομάδα που τα κέρδισε όλα με το σπαθί της, που σημείωσε τις δικές της ανατροπές, που έδειξε ότι έχει συγκροτημένη σκέψη και καρδιά λιονταριού.

Η αρχή

Όλα ξεκίνησαν στη Χίο και πιο συγκεκριμένα στο ομώνυμο Δημοτικό Στάδιο εκεί που η ομάδα μας κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί στη φάση των ομίλων καθώς πήρε τη νίκη με 2-3 επί της ΕΠΣ Λέσβου. Η συνέχεια είναι γνωστή καθώς η ομάδα του Γιώργου Μοστράτου κατάφερε να προκριθεί ως πρώτη από τον 13 όμιλο σε ισοβαθμία με την 2η ΕΠΣ Χίου, έχοντας 2 νίκες, 1 ήττα και 1 ισοπαλία.

Ανατροπή

Στους "16" του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τα... «λιοντάρια» του Γιώργου Μοστράτου δεν πτοήθηκαν ούτε όταν έμειναν πίσω στο σκορ με 2-0 και με πραγματική κατάθεση ψυχής επανέλαβαν τον άθλο της πρώτης φάσης απέναντι στη Λέσβο, όπου επίσης με το ίδιο εις βάρος τους σκορ, επανέλαβαν  την ολική ανατροπή με σκορ 2-3.

Ρέθυμνο (Γιώργος Λυρώνης): Τριποδιανός, Μανουσάκης, Γαϊτάνης, Κλειδής, Κώτσιος, Καραπιδάκης, Τσόλας, Μπερβανάκης, Κούζμηνας, Νικηφόρος, Τζορτζινάκης,

Πάγκος: Μπουρσέλης, Βρέντζος, Δρανδάκης, Αχ.Μαρινάκης, Βάρδας, Βλατάκης, Στάυρου.

Κυκλάδες (Γιώργος Μοστράτος): Κόντρα, Δάρας, Χατζηλαζαρίδης, Καραμολέγκος, Μπέτσα, Μαργαρίτης, Βαμβακούσης, Γρυλλάκης, Λιέας, Ξαγοράρης, Παντελέος.

Πάγκος: Λέκκας, Γκούφας, Ζουγανέλης, Ψύλλιας, Καλογεράς, Κοιλιακούδης, Σαρρής

Επιβλητικοί

Στα προημιτελικά το συγκρότημα του Γιώργου Μοστράτου βρέθηκε απέναντι στην ΕΠΣ Ξάνθης όπου και λειτούργησε σαν μία καλοκουρδισμένη μηχανή και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Ακρίτες, με το τέλος της αναμέτρησης να βρίσκει όλους τους Κυκλαδίτες να γιορτάζουν τη πρόκριση με σκορ 3-0 και αφιέρωσαν τη νίκη στον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Νίκο Παρίση, που περνά την δική του περιπέτεια υγείας.

ΕΠΣ Κυκλάδων (Μοστράτος): Ψύλλιας, Δάρας, Χατζηλαζαρίδης, Μπέτσα, Μαργαρίτης, Ξαγοράρης (79’ Κοιλιακούδης), Γρυλάκης, Σαρρής (63’ Καλογερας), Λιέας (90΄Ζουγανέλης), Λέκας (86΄Βαμβακούσης) , Παντελαίος

Αναπληρωματικοί: Γκούφας, Μπουρντένης, , Καραβέλας.

ΕΠΣ Ξάνθης (Κουτρουλός): Ομέρογλου, Μπαργκάν, Γκασπαριάν, Πετρίδης, Γκριγκοριάν, Ευθυμιάδης (59’ Τανουζη), Μπαζοΐδης, Αραμπατζής (69’ Μουστάκης), Περτσανίδης, Μαρκοσιάν (69’ Τοπούζογλου), Ρουστέμ (30’ Κούτσογλου)

Αναπληρωματικοί: Καρατζάς, Αμετ Σενέρ, Αμανατίδης

Πλέον, οι Κυκλάδες ζουν και αναπνέουν για το αυριανό παιχνίδι που όπως έχουμε τονίσει αποτελεί τη μεγαλύτερη διάκριση για τις Μικτές μας ομάδες.

Το promo video

Και για όποιον δεν θα μπορέσει να βρεθεί αύριο στο στάδιο της Βάρης, ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το sportcyclades.gr [ΔΕΣ ΕΔΩ]

Παρακολούθησε επίσης τη συνέντευξη τύπου που θα μεταδοθεί ζωντανά στις 19:00 [ΕΔΩ]

Βίντεο και φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση

 

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares