Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 14:00

Παραίτηση Κωνσταντόπουλου από τον Πανθηραϊκό

Μετά τον πρόεδρο Νίκο Καμπουράκη και ο Γενικός Αρχηγός Αλέξης Κωνσταντόπουλος δήλωσε την αποχώρηση του από το διοικητικό σχήμα του Πανθηραϊκού.

Ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος ήταν ένας από αυτούς που τον Ιανουάριο μπήκαν στην διοίκηση προκειμένου να συμβάλουν στην αγωνιστική ανάκαμψη και την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, πράγμα που επιτεύχθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Μάλιστα, ο ίδιος σε συνέντευξη του στο sportcyclades.gr είχε μιλήσει για τον σχεδιασμό που θα πρέπει να γίνει ώστε το σωματείο να καταστεί βιώσιμο και με μεγάλη διάρκεια στις μεγάλες κατηγορίες.

Σε επικοινωνία που είχαμε χθες, ο κ. Κωνσταντόπουλος μας έκανε γνωστή την απόφαση του, η οποία όπως τόνισε είχε να κάνει με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις:

«Δυστυχώς, λόγω τον αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχω δεν θα μπορέσω να συνεχίσω να προσφέρω στον Πανθηραϊκό. Ελπίζω ο πρόεδρος κ. Καμπουράκης αν το ξανασκεφτεί και να μείνει στην ηγεσία του συλλόγου, καθώς θεωρώ πολύ σημαντική την παρουσία του. Εύχομαι όλα να πάνε καλά στον σύλλογο», είπε ο κ. Κωνσταντόπουλος, ο οποίος επίσης θέλησε να ευχαριστήσει δημοσίως: «Θέλω να ευχαριστήσω αρκετούς ανθρώπου και ίσως κάποιοι μου διαφύγουν αυτή τη στιγμή (τους ζητώ συγνώμη). Ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Καμπουράκη, την διοίκηση και τους συνεργάτες μου , Χάρη Σαρρή, Χρήστο Ξάνθη, Αντώνη Χατζηαντωνίου, Γιάννη Φουστέρη, Μιχάλη Τζωρμπατζάκη, Άννα Μηνδρινού, Μάρκο Φύτρο (Κούρο) και φυσικά τον εξαίρετο προπονητή και άνθρωπο κ. Ανδρέα Σκέντζο».

Τέλος ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος έστειλε τις ευχές του και στην συμπολίτισσα Θύελλα Καμαρίου: «Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η Θύελλα Καμαρίου να κατακτήσει το νταμπλ και την άνοδο στην Γ΄Εθνική, θα είναι σπουδαίο επίτευγμα το νησί να έχει 2 ομάδες σε μεγαλύτερη κατηγορία».

29214192_10216271714570829_6663070881280950272_n.jpg

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares