Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 14:50

Τα συλλυπητήρια για τον χαμό του Νίκου Παρίση

Βαρύ είναι το πέπλο του πένθους που έχει καλύψει τις τελευταίες ώρες το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο στο άκουσμα της είδησης για τον χαμό του Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων Νίκου Παρίση.

Σε αυτό το post θα δημοσιεύονται οι συλλυπητήριες επιστολές με τη σειρά που θα τις λαμβάνουμε:

Η οικογένεια του sportcyclades.gr εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Παρίση. Ο Κυρ Νίκος ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος του αθλητισμού και το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο.

ΕΠΣ Χίου 

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Χίου εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην Ε.Π.Σ.ΚΥΚΛΑΔΩΝ και στην οικογένεια του εκλιπόντος αντιπροέδρου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΡΙΣΗ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Καλό ταξίδι  κύριε Νίκο.

Πανναξιακός Α.Ο.

Σύσσωμη η οικογένεια του Πανναξιακού εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του εκλεκτού αντιπροέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων Νίκου Παρίση.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και οι ιδέες του ας γίνουν οδηγός για αυτό που οραματιζόταν πάντα ένα αναβαθμισμένο κυκλαδικό ποδόσφαιρο.

 

Για το Δ.Σ. του συλλόγου

                       Ο Πρόεδρος                                                                      Η α. Γ. Γραμματέας  

                           ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΗΣ                                                           ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΙΤΤΑΡΑ

Ευάγγελος Γραμμένος (Πρόεδρος ΕΠΟ)

2018-06-01.jpg

Ο Παναγιώτης Μελάς και οι συνάδελφοί και πρώην συμμαθητές του Νίκου Παρίση

Τον αγαπημένο φίλο και συνάδελφο Νίκο τον γνωρίσαμε πολύ πιο νέο από ότι τον γνώρισαν οι Κυκλάδες και ο κόσμος του αθλητισμού τους. Εγώ και άλλοι συνάδελφοι ζήσαμε μαζί για τρία συνεχόμενα χρόνια ως εσώκλειστοι - τότε - στη Δημόσια Σχολή Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού του Ασπροπύργου (σημερινή Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού - ΑΕΝ), όπου δεθήκαμε, "τσακωθήκαμε" για τα αθλητικά, παίξαμε, αστειευτήκαμε αλλά πάνω από όλα αγαπηθήκαμε αγνά, έτσι όπως αγαπιούνται οι νέοι της πρώτης εφηβείας, που ζουν μαζί στον ίδιο χώρο και αγκομαχούν στην πάλη της μόρφωσης για το μετέπειτα επαγγελματικό μέλλον τους.

Ο Νίκος ήταν ένα από τα καλά και αγαπημένα παιδιά του έτους μας. Φίλος με όλους, ποτέ δεν ακούσαμε κακό λογο για κανέναν από εμάς από το στόμα του. Φλογερός - ως γνωστόν - οπαδός της ΑΕΚ, αλλά με φίλαθλα αισθήματα, μίλαγε με όλους μας για τα αθλητικά δρώμενα, ανεξάρτητα από τις επιμέρους οπαδικές προτιμήσεις του καθενός.

Τα τελευταία χρόνια είχαμε αποκαταστήσει επαφή μια ομάδα από 15-20 άτομα περίπου, όλοι απόφοιτοι της σχολής και η συντριπτική πλειοψηφία συμμαθητές στο ίδιο έτος και αποφοιτήσαντες την ίδια μέρα.

Ο Νίκος ήταν μόνιμα παρών στις συναντήσεις αυτές, χαρά για όλους μας η παρουσία του με το γλυκό καλοσυνάτο χαμόγελο που μας χάριζε. Εκ μέρους αυτής της παρέας αλλά και εκ μέρους όλων των συναδέλφων και συμμαθητών του στη σχολή, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και παράλληλα την απέραντη λύπη μας για την απώλειά του. 

ΑΟ Πάρου

2018-05-31.jpg

ΑΟ Πάγου

 

2018-05-31_1.jpg

Θύελλα Καμαρίου

Σύσσωμη η οικογένεια της Θύελλας Καμαρίου εκφράζει την θλίψη της για τον χαμό του Νίκου Παρίση ο οποίος με τη δράση του συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

 

Μετά τιμής,

το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου

Ανδριακός Ο.Φ.

Με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατου του αείμνηστου κ. Νίκου Παρίση, Αντιπροέδρου τα τελευταία 3 χρόνια της ΕΠΣ Κυκλάδων, το Δ.Σ του Ανδριακού Ο.Φ συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τα εξής:

1)Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και να παραστεί αντιπροσωπεία αυτού στη νεκρώσιμη ακολουθία.

2)Να κρατήσει ενός λεπτού σιγή στον πρώτο επίσημο αγώνα τμήματος του Σωματείου μας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΚΟ Ο.Φ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεώργιος Α.Γαρύφαλλος                                                                             Κωνσταντίνος Γ. Σακελλάρης

Α.Σ. Άνω Μερά

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές, οι Αθλητές και οι Αθλήτριες  του Αθλητικού Σωματείου Άνω Μεράς θέλουν να εκφράσουν τα  θερμά τους συλληπτήρια εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Παρίση.

Το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο από σήμερα θα είναι φτωχότερο

Καλό σου Ταξίδι κυρ Νίκο.

ΠΑΣ Νάξου

Σήμερα το ποδόσφαιρο μας έχασε έναν πολύτιμο άνθρωπο, έναν οραματιστή και άοκνο εργάτη, τον Νίκο Παρίση. Στο άκουσμα της είδησης του χαμού του αντιπροέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων θα θέλαμε να εκφράσουμε την βαθιά μας οδύνη και θλίψη μας.

Κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του. Θα τον θυμόμαστε παντοτινά ως έναν ποδοσφαιράνθρωπο με μεράκι και όραμα για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ Νάξου

Παμμηλιακός

Η οικογένεια του Α.Σ. Παμμηλιακός εκφράζει την οδύνη της για τον θάνατο του Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων Νικόλαου Παρίση. Επίσης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Από σήμερα το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο είναι φτωχότερο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Χρήστος Καφτηράνης "Ώρα ευθύνης για το Κυκλαδιτικο ποδόσφαιρο".

Έφυγε από κοντά μας ένας ποδοσφαιρόφιλος!!! Ο κυρ Νίκος ταξίδεψε για τη γειτονιά των Αγγέλων. Καλό Παράδεισο κυρ Νίκο !!! θερμά συλλυπητήρια στους οικοίους του!!

Στράτος Φουτάκογλου

Η μοίρα μας έφερε να γνωριστούμε σαν συνεργάτες μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων. Ο "κυρ Νίκος" ήταν ξεχωριστός και τον αγαπούσαμε όλοι. Ηταν εκείνος που με παρότρυνε και με κρατούσε να μείνω και να μην παραιτηθώ. Δεν ήθελε να χαλάσει η παρέα. Βρεθήκαμε και έπειτα μαζί, η φιλία και η αλληλοεκτίμηση δεν άλλαξε. Θα μείνεις στη μνήμη μας αγαπημένε φίλε, το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο έχασε ένα πολύτιμο συνεργάτη. Καλό σου Ταξίδι .

Πανθηραϊκός Α.Ο.

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο με βαθιά οδύνη, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Παρίση, ο οποίος έφυγε σήμερα από κοντά μας. Ήταν ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ο οποίος με την παρουσία του τα τελευταία χρόνια ως Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ Κυκλάδων, συνέβαλε τα μέγιστα στην αναβάθμιση του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Καλό ταξίδι κυρ Νίκο.

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ

Η Διοίκηση, ο Πρόεδρος, οι προπονητές και οι αθλητές όλων των τμημάτων του Α.Ο. Μυκόνου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Παρίση, ο οποίος διετέλεσε μέλος της ομάδας μας, ήταν ένας εκ των επίλεκτων μελών και πιστών υποστηρικτών της ΑΕΚ, ενώ τα τελευταία  3 χρόνια διετέλεσε Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!

Θεώνη Λειβαδάρου (Έπαρχος Θήρας)

Η απώλεια του Νίκου Παρίση μας γεμίζει θλίψη. Ήταν μεγάλη μου χαρά που σας γνώρισα.  Οι Κυκλάδες και το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο από σήμερα θα είναι φτωχότερο. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του.

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Παρίση, ο οποίος διετέλεσε τα τελευταία  3 χρόνια Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ. αποφασίζει :

1. Να παρευρεθεί στην νεκρώσιμη ακολουθία του εκκλιπόντος,

2. Να κατατεθεί χρηματικό ποσό στο Χαμόγελο του Παιδιού και

3. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στους πρώτους αγώνες της νέας Ποδοσφαιρικής Περιόδου.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΥΡ' ΝΙΚΟ ΜΑΣ

ΠΑΕ ΑΕΚ

Η οικογένεια της ΑΕΚ πενθεί και εκφράζει την οδύνη της για τον χαμό του Νίκου Παρίση, ενός εκ των πλέον επίλεκτων μελών της, ενός εκ των πλέον πιστών υποστηρικτών της κιτρινόμαυρης ιδέας.
Γεννηθείς στην Κωνσταντινούπολη, ο εκλιπών ανέπτυξε πρωταγωνιστικό ρόλο και γιγάντωσε το συνδεσμιακό κίνημα της ομάδας μας, υπήρξε ο πρώτος εκπρόσωπος συνδέσμων στην ιστορία της ΑΕΚ (το 1988 στη διοίκηση του Στράτου Γιδόπουλου), ενώ διετέλεσε υπεύθυνος λειτουργίας του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και διευθύνων σύμβουλος στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Είχε καθοριστική συμβολή στην ανάδειξη της πρωταθληματικής διοίκησης του Κώστα Γενεράκη στη γενική συνέλευση του Μαΐου του 1991. Τα τελευταία χρόνια ο Νίκος Παρίσης διετέλεσε αντιπρόεδρος στη διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων.
Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος και μετέχει στο βαθύ τους πένθος.
Η απώλεια του Νίκου Παρίση είναι τεράστια για όλους μας!

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

Σύσσωμη η οικογένεια του Πανναξιακού εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του εκλεκτού αντιπροέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων Νίκου Παρίση.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και οι ιδέες του ας γίνουν οδηγός για αυτό που οραματιζόταν πάντα ένα αναβαθμισμένο κυκλαδικό ποδόσφαιρο

Για το Δ.Σ. του συλλόγου

 

Θρήνος στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο… Έφυγε ο Νίκος Παρίσης

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares