Τρίτη, 29 Μαΐου 2018 15:04

Η... ιπποτική κίνηση του ΑΟ Πάρου [vid]

Το ποδόσφαιρο πρέπει να ενώνει και αυτό δεν χωρά αμφισβήτηση αυτό. Στην Ελλάδα βέβαια αυτό δεν ισχύει αφού το άθλημα πηγαίνει χρόνια πίσω και οι εικόνες που δείχνουν καθημερινά οι δέκτες της τηλεόρασης και τα αθλητικά σάιτ επιβεβαιώνουν ότι είμαστε υποανάπτυκτοι γύρω απ' το άθλημα.

 yhfgghdfh.jpg

Πάντως, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στον κανόνα και αυτές έχουν να κάνουν με τις εικόνες που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον ΑΟ Πάρου και τον ΠΑΣ Νάξου.

Αφού δημιουργήθηκε ένταση στην κερκίδα προς την πλευρά των παικτών του ΠΑΣ Νάξου, το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟ Πάρου λειτούργησε εξαιρετικά δείχνοντας ότι υπάρχει ποδοσφαιρικός πολιτισμός στο μέγιστο βαθμό στα ενδότερα της συγκεκριμένης ομάδας.

Αφού ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Τριανταφυλλάκος αγκάλιασε τον Πέτρο Μαράκη και κατευθύνθηκαν προς την κερκίδα προκειμένου να στείλουν το δικό τους μήνυμα, λίγη ώρα μετά η κίνηση που κέρδισε το σεβασμό και την εκτίμηση του κόσμου ήταν η απόφαση που πήραν οι Παριανοί να συνοδεύσουν τους πρωταθλητές μέχρι το λιμάνι υψώνοντας ουσιαστικά ασπίδα προστασίας.

Η αλληλοεκτίμηση, η φιλία και το γεγονός ότι πάνω απ' όλα το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που θα πρέπει να προάγει το "Ευ αγωνίζεσαι" και την συναδελφικότητα, φανερώθηκαν σε μια τόσο απλή χειρονομία που σίγουρα δεν θα πρέπει να περάσει στα ψηλά. 

Υ.Γ. Η κίνηση που έγινε από τους παίκτες των δυο ομάδων να δημιουργήσουν μια αψίδα κατά την παραλαβή του Κυπέλλου και των μεταλλίων, δείχνουν οτι οι αυριανοί πρωταγωνιστές αρχίζουν και ωριμάζουν.

Οι μικροί έδειξαν το δρόμο στους μεγάλους. Οι τελευταία θα τον ακολουθήσουν; Ο χρόνος θα δείξει... 

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η στιγμή που οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής του ΑΟ Πάρου συνοδεύουν τα παιδιά του ΠΑΣ Νάξου στο λιμάνι

 

Χαρακτηριστική είναι η δημοσίευση του νούμερο 1 σαιτ της χώρας που αναφέρει τα εξής: 

Στον τελικό των Κ-16 Κυκλάδων ανάμεσα στον ΑΟ Πάρου και τον ΠΑΣ Νάξου, οι νικητές χειροκρότησαν ιπποτικά τους χαμένους, δίνοντας τη δική τους απάντηση σε όσους πήγαν να ξεκινήσουν εντάσεις σε ματς παιδιών. Ο ΠΑΣ Νάξου ήταν ο μεγάλος νικητής με 2-1 στον τελικό των Κ-16 Κυκλάδων μέσα στην Πάρο. Η λήξη του αγώνα βρήκε κάποιους να προσπαθούν να δημιουργήσουν εντάσεις, όμως τα ίδια τα παιδιά έδωσαν την πιο ξεκάθαρη απάντηση. Οι νικητές της Νάξου έκαναν διάδρομο και χειροκρότησαν τους χαμένους που πήγαιναν για να πάρουν τα μετάλλιά τους, με τα παιδιά να αγκαλιάζονται και στη συνέχεια να συμβαίνει το αντίθετο, με τους χαμένους να χειροκροτούν τους νικητές έπειτα από pasillo. Στο τέλος, τα παιδιά φωτογραφήθηκαν όλα μαζί αγκαλιασμένα...

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares